ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Καλύτερη ομάδα της Ιταλίας η Ρόμα"

MUNICH, GERMANY - NOVEMBER 05:  Josep Guardiola manager of Bayern Muenchen looks on during the UEFA Champions League Group E match between FC Bayern Munchen and AS Roma at Allianz Arena on November 5, 2014 in Munich, Germany.  (Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images) 458462038
MUNICH, GERMANY - NOVEMBER 05: Josep Guardiola manager of Bayern Muenchen looks on during the UEFA Champions League Group E match between FC Bayern Munchen and AS Roma at Allianz Arena on November 5, 2014 in Munich, Germany. (Photo by Adam Pretty/Bongarts/Getty Images) 458462038 BONGARTS/GETTY IMAGES

Ο Πεπ Γουαρδιόλα έβγαλε το καπέλο στη Ρόμα παρά τα 9 γκολ που σκόραρε εις βάρος της η Μπάγερν σε δύο αγώνες ενώ δεσμεύτηκε ότι η ομάδα του δεν θα παίξει αδιάφορα κόντρα σε Μ. Σίτι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε δύο νίκες κόντρα στη Ρόμα μέσα σε 15 ημέρες και πανηγύρισε 9 γκολ συνολικά εις βάρος των "τζαλορόσι", παρόλα αυτά ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία αμέσως μετά το 2-0 στην "Allianz Arena".

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε την άποψη ότι οι πρωτεουσιάνοι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στο ιταλικό πρωτάθλημα και τους διαβεβαίωσε πως παρότι η ομάδα του έχει προκριθεί δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει "χαλαρά" τα δύο τελευταία παιχνίδια της με Μάντσεστερ Σίτι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Μην σας πιάνει κατάθλιψη για τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Μπάγερν. Η Ρόμα είναι σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Φυσικά είναι στο ξεκίνημα ακόμα του ταξιδιού τους αλλά μπορούν να πάρουν την πρόκριση από τη φάση των ομίλων στο Champions League και να κατακτήσουν το σκουντέτο.

Όσο για τα δύο επόμενα παιχνίδια μας (με Σίτι και ΤΣΣΚΑ Μόσχας), μπορώ να σας διαβεβαίωσω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Δεν είναι στο στιλ μας να αφήνουμε παιχνίδια στην τύχη τους.

Όλα είναι στα χέρια της Ρόμα. Εδώ στην Allianz Arena μας δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα από όσα φαντάζεστε. Στη Serie A δεν υπάρχουν ομάδες που να παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο από τη Ρόμα", δήλωσε χαρακτηριστικά σε ιταλικά ΜΜΕ.

Σημειώνεται πως η ήττα της Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2) ήταν ένα μεγάλο "δώρο" για τη Ρόμα: και αυτό γιατί σε περίπτωση που νικήσει στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ την προσεχή αγωνιστική και ταυτόχρονα δεν νικήσει η Σίτι τη Μπάγερν στην Αγγλία, τότε θα πάρει αυτόματα το εισιτήριο για τους "16" του Champions League.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ