ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά, όχι μόνο για 45"

Γουαρδιόλα: "Πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά, όχι μόνο για 45"

Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης κράτησε από το ματς με την Άουγκσμπουργκ ο Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος δεν έκρυψε τα παράπονά του για την εμφάνιση της Μπάγερν στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης. Μίλερ: "Είχα πίεση στην εκτέλεση του πέναλτι".

Η Μπάγερν δεν έπαιξε ως... Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Άουγκσμπουργκ με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα και χρειάστηκε ανατροπή στο φινάλε με δώρο-πέναλτι από τον διαιτητή για να πάρει τη νίκη με 2-1 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Ντόρτμουντ.

Την προβληματική αυτή εικόνα στο πρώτο 45λεπτο στηλίτευσε και ο Πεπ Γουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Ξέρω ότι είναι δύσκολο μετά από διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι δικαιολογία.

Πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά, όχι μόνο για 45. Η γλώσσα του σώματός μας δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και το παιχνίδι μας ήταν πάρα πολύ αργό. Ελπίζω να βελτιωθούμε σε αυτό στο μέλλον. Η Άουγκσμπουργκ αμύνθηκε πολύ καλά αλλά εμείς κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο".

Γουαρδιόλα: "Πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά, όχι μόνο για 45"

Από την πλευρά του ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Μπάγερν, Τόμας Μίλερ, δήλωσε: "Πηγαίναμε πολύ αργά πάνω στη μπάλα. Ακόμα και έτσι κάναμε αρκετές ευκαιρίες αλλά αποτύχαμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ.

Είχα πίεση όταν εκτελούσα το πέναλτι. Ακόμα και ένας έμπειρος παίκτης όπως εγώ έχει κόμπο στο στομάχι όταν είναι να εκτελέσει πέναλτι στο 90' για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ