ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Ο Λεβαντόβσκι δεν θα σκόραρε χωρίς τους συμπαίκτες του"

Γουαρδιόλα: "Ο Λεβαντόβσκι δεν θα σκόραρε χωρίς τους συμπαίκτες του"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα φρόντισε να ρίξει τους τόνους μετά το κύμα ποδοσφαιρικής υστερίας για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ενώ έκανε ειδική αναφορά στον "επικίνδυνο" Ομπαμεγιάνγκ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ.

Η σεζόν 2015-16 κυλάει ονειρεμένα μέχρι στιγμής για τη Μπάγερν σε όλα τα μέτωπα. Εντός των συνόρων μετράει 7 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, στους ομίλους του Champions League έχει κάνει το "2 στα 2" ενώ το ποδόσφαιρο που παίζει είναι άκρως ελκυστικό για το κοινό της.

Την ίδια ώρα διαθέτει τον πιο φορμαρισμένο στράικερ στον πλανήτη το τελευταίο διάστημα, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να έχει πετύχει 10 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια του (!) και 14 σε όλες τις διοργανώσεις από το ξεκίνημα της σεζόν.

Τώρα όμως έρχεται το "Der Klassiker" κόντρα στην (2η της βαθμολογίας σε απόσταση 4 πόντων) Ντόρτμουντ και ο Πεπ Γουαρδιόλα ξέρει πως δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό, για αυτό στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής θέλησε να ρίξει τους τόνους αναφορικά με τα τρομερά ρεκόρ του Λεβαντόβσκι.

Γουαρδιόλα: "Ο Λεβαντόβσκι δεν θα σκόραρε χωρίς τους συμπαίκτες του"

"Είμαστε προφανώς πολύ χαρούμενοι με τη φόρμα του Ρόμπερτ. Δεν σκοράρεις τόσο συχνά τρία γκολ σε ένα παιχνίδι (σ.σ. πέτυχε χατ-τρικ στο τελευταίο ματς κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για το CL) και είμαστε ικανοποιημένοι.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως ο Ρόμπερτ χρειάζεται τους συμπαίκτες του. Δεν θα πετύχαινε αυτά τα τέρματα χωρίς αυτούς. Όλοι οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα στο τέλος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουαρδιόλα.

Γουαρδιόλα: "Ο Λεβαντόβσκι δεν θα σκόραρε χωρίς τους συμπαίκτες του"

Όσον αφορά στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Καταλανός τεχνικός έκανε ειδική μνεία στο μεγάλο κανόνι των Βεστφαλών, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Bundesliga με 9 γκολ.

"O Ομπαμεγιάνγκ είναι απίστευτα επικίνδυνος. Έχει μεγάλη ποιότητα και είναι πολύ γρήγορος. Η άμυνά μας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Είναι σχεδόν αδύνατο να τον κρατήσουμε ήσυχο όταν βρει χώρο στο γήπεδο".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ