ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Με πάθος, γυρίζει..."

Γουαρδιόλα: "Με πάθος, γυρίζει..."

Ο Πεπ Γουαρδιόλα, υποστήριξε ότι εάν οι παίκτες της Μπάγερν αγωνιστούν, την Τρίτη στο Μόναχο, με πάθος απέναντι στην Πόρτο, μπορούν να γυρίσουν το 3-1 του πρώτου ματς.

Αισιόδοξος ότι με το απαιτούμενο πάθος, η Μπάγερν Μονάχου θα ανατρέψει το 3-1 του πρώτου ματς απέναντι στην Πόρτο και θα πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, εμφανίστηκε ο τεχνικός των Βαυαρών, Πεπ Γουαρδιόλα.

"Το να γυρίσουμε το 3-1, είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά κάθε μέρα έχουμε τέτοιες προκλήσεις. Μαθαίνω πάντα από τις μεγάλες προκλήσεις και χρειάζεται πάθος για να τις αντιμετωπίσεις. Για να προκριθούμε πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε ένα 2-0, μίνιμουμ. Πρέπει να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες κι επίσης να δουλέψουμε καλά στην άμυνα για να φάμε λιγότερα γκολ.

Στο Μόνοχο είναι όπως στη Βαρκελώνη, ή στη Μαδρίτη. Η ομάδα θέλει να κατακτά όλους τους τίτλους, δεν της φτάνει να είναι πρωταθλήτρια Γερμανίας. "

Παράλληλα, ο Πεπ Γουαρδιόλα εξέφρασε την αίσθηση ότι η Φρανκ Ριμπερί δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Μπάγερν, στο ματς της Τρίτης με τους "δράκους".

"Μίλησα χθες με το γιατρό κι έχω την αίσθηση ότι ο Ριμπερί δεν θα παίξει. Θα δούμε και σήμερα. Επτά εβδομάδες εκτός, είναι μεγάλο διάστημα. Δεν νομίζω ότι θα παίξει, αλλά θα μιλήσω με το γιατρό."

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ