ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Δεν πήραμε ακόμα το πρωτάθλημα"

Γουαρδιόλα: "Δεν πήραμε ακόμα το πρωτάθλημα"

Ο Πεπ Γουαρδιόλα έδωσε μαθήματα μετριοπάθειας στη συνέντευξη Τύπου μετά το επιβλητικό 5-1 επί της Ντόρτμουντ, λέγοντας πως παρά τη νίκη η ομάδα του έκανε αρκετά λάθη που χρειάζεται να διορθώσει στη συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Μπάγερν Μονάχου μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το πολυδιαφημισμένο ντέρμπι κορυφής με τη Ντόρτμουντ καθώς θριάμβευσε με 5-1 στην "Allianz Arena", έκανε το "8 στα 8" στη Bundesliga και ξέφυγε επτά ολόκληρους βαθμούς από τους Βεστφαλούς που εξακολουθούν να κατέχουν τη 2η θέση στον πίνακα.

Πέρα από τις συνεχείς νίκες σε όλες τις διοργανώσεις η πρωταθλήτρια Γερμανίας παίζει και εξαιρετικό ποδόσφαιρο που συναρπάζει τον κόσμο της, ωστόσο ο Πεπ Γουαρδιόλα φρόντισε να ρίξει τους τόνους αμέσως τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Γουαρδιόλα: "Δεν πήραμε ακόμα το πρωτάθλημα"

"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Υποφέραμε στην αρχή και δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες πριν το πρώτο ματς γκολ. Νικήσαμε 5-1 αλλά κάναμε αρκετά λάθης που πρέπει να διορθώσουμε.

Γουαρδιόλα: "Δεν πήραμε ακόμα το πρωτάθλημα"

Είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη", υπογράμμισε ο Καταλανός τεχνικός, για να προσθέσει αμέσως μετά: "Καμία ομάδα δεν κατέκτησε σήμερα τον τίτλο στη Γερμανία. Θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι".

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 5-1

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ