ΜΠΑΓΕΡΝ

Γουαρδιόλα: "Αποτυχία αν δεν κάνουμε το τρεμπλ"!

Γουαρδιόλα: "Αποτυχία αν δεν κάνουμε το τρεμπλ"!

Ο Πεπ Γουαρδιόλα έβαλε ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων της Μπάγερν δηλώνοντας πως αν η ομάδα του δεν πάρει και τα τρία τρόπαια τον ερχόμενο Μάιο δεν θα είναι επιτυχημένη η φετινή σεζόν.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη από το ξεκίνημα της σεζόν, μετους Βαυαρούς να μετρούν 11 νίκες και 1 ισοπαλία στις δώδεκα πρώτες αγωνιστικές της Bundesliga (έχουν 34 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη 2η Ντόρτμουντ) και 3 νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ έχουν πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Γερμανίας όπου κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν εντός έδρας τη Ντάρμσταντ.

Ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν παρασύρεται πάντως από την εντυπωσιακή εκκίνηση καθώς θυμάται πως πέρυσι η ομάδα του αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Champions League και δεν έφτασε ούτε μέχρι τον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου, με τον Καταλανό να παραδέχεται πως για να χαρακτηριστεί πετυχημένη η σεζόν για τη Μπάγερν οφείλει να κατακτήσει τρία τρόπαια στο φινάλε!

Γουαρδιόλα: "Αποτυχία αν δεν κάνουμε το τρεμπλ"!

"Εάν δεν κάνουμε το τρεμπλ (σ.σ. νταμπλ στη Γερμανία και Champions League), θα είναι μία άσχημη σεζόν για τη Μπάγερν Μονάχου.

Ξέρω σε τι είδους σύλλογο βρίσκομαι, η πιέση που υπάρχει στη Μπάγερν είναι ίδια με αυτή που είχα και στη Μπαρτσελόνα", τόνισε χαρακτηριστικά ο 44χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: "Όταν είσαι στη Μπάγερν είσαι υποχρεωμένος να νικάς κάθε εβδομάδα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ