ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκουαρντιόλα: "Υπολογίζω τον Γκέτσε"

MADRID, SPAIN - APRIL 23: Josep Guardiola, coach of Bayern Muenchen encourages his team during the UEFA Champions League semi-final first leg match between Real Madrid and FC Bayern Muenchen at the Estadio Santiago Bernabeu on April 23, 2014 in Madrid, Spain.  (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)
MADRID, SPAIN - APRIL 23: Josep Guardiola, coach of Bayern Muenchen encourages his team during the UEFA Champions League semi-final first leg match between Real Madrid and FC Bayern Muenchen at the Estadio Santiago Bernabeu on April 23, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Η φημολογία θέλει τον Μάριο Γκέτσε να αποχωρεί από το Μόναχο, όμως, ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρντιόλα, εξέφρασε διαφορετική άποψη.

Στην πρώτη του σεζόν ως ποδοσφαιριστής της Μπάγερν, ο Μάριο Γκέτσε δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν αναπτυχθεί με την απόκτηση του από τη Ντόρτμουντ.

Γεγονός που έχει επιτρέψει την ανάπτυξη φημολογίας αναφορικά με την αποχώρηση του 23χρονου επιθετικού από το Μόναχο και τη μετάβαση του σε άλλο προορισμό, πιθανώς στο Τορίνο.

Ωστόσο, ο Πεπ Γκουαντιόλα εξέφρασε διαφορετική άποψη και τόνισε ότι υπολογίζει τον Γκέτσε, ρίχνοντας το μπαλάκι στη διοίκηση για την παραμονή του.

"Ο Μάριο έχει συμβόλαιο εδώ, είναι ποδοσφαιριστής μου και είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Στο μυαλό μου, τον υπολογίζω για το ρόστερ της Μπάγερν για όλη τη σεζόν. Είναι παίκτης top επιπέδου, αλλά ξέρω ότι δεν εξαρτάται μόνο από τον προπονητή. Η απόφαση ανήκει στη διοίκηση" σχολίασε ο προπονητής της Μπάγερν.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ