ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκουαρδιόλα: "Θέλω τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο"

Γκουαρδιόλα: "Θέλω τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έθεσε τους στόχους της Μπάγερν Μονάχου για τη νέα σεζόν και σχολίασε... τηλεγραφικά τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν.

Τη φιλοδοξία του να γίνει ο πρώτος προπονητής ο οποίος θα πανηγυρίσει την κατάκτηση τεσσάρων συνεχόμενων τίτλων στη Bundesliga, εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Όμως, ο Ισπανός προπονητής ανέφερε ότι η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό και ονομάτισε τις επίδοξες πρωταθλήτριες.

"Θέλουμε τον τίτλο! Κανένας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα στη σειρά, οπότε θα είναι μία μεγάλη επιτυχία. Αλλά, έχουμε δυνατούς ανταγωνιστές. Όχι μόνο τη Βόλφσμπουργκ, αλλά και τη Μπάγερ Λεβερκούσεν, τη Γκλάντμπαχ, τη Ντόρτμπουντ και τη Σάλκε" ανέφερε ο Γκουαρδιόλα.

Φυσικά, έθεσε ως στόχο τη διάκριση στο Champions League: "Επίσης, θέλουμε να παίξουμε στα ημιτελικά του Champions League με αυτή την ομάδα, όμως, θα περιμένουμε να δούμε".

Κλείνοντας, σχολίασε τη μεταγραφική φημολογία όσον αφορά τις προσθήκες και τις παραχωρήσεις. "Ο Μίλερ θα μείνει, ο Γκέτσε θα μείνει, ο Ντε Μπράινε δεν έρχεται" ήταν με... λακωνικότητα η τοποθέτηση του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ