ΜΠΑΓΕΡΝ

Γκουαρδιόλα κατά "Δούρειων Ίππων"

Γκουαρδιόλα κατά "Δούρειων Ίππων"
Πεπ Γκουαρδιόλα

Η "Bild" αποκάλυψε τη διαμάχη Γκουαρδιόλα - ιατρικού επιτελείου μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο, και ο Καταλανός τεχνικός τα έβαλε με τους "Δούρειους Ίππους" των αποδυτηρίων του.

Σάλος επικρατεί στη Γερμανία μετά την αποκάλυψη της, "Bild", ότι μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από την Ατλέτικο, στα ημιτελικά του Champions League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατηγόρησε το ιατρικό επιτελείο των Βαυαρών για την καθυστέρηση στην ανάρρωση των τραυματιών, φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Ντιέγκο Γκοντίν.

Ο Καταλανός τεχνικός, νυν της Μπάγερν και μέλλων της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Ίνγκολστατ, τα έβαλε με τους "Δούρειους Ίππους" των αποδυτηρίων του, αποδεχόμενος παράλληλα την αποτυχία που του χρεώνει ο γερμανικός Τύπος.

"Αυτά τα πράγματα πρέπει να μείνουν στα αποδυτήρια, δεν ξέρω ποιος είναι, ούτε έχω χρόνο να το εξακριβώσω, αλλά αυτό στιγματίζει το κλαμπ, όχι εμένα.

Εάν πιστεύουν ότι έχω αποτύχει, ας γράψουν ότι έχω αποτύχει. Πρέπει να το αποδεχτώ. Εάν η αξιολόγησή μου, στο πέρασμά μου από την Μπάγερν, είναι εάν κέρδισα το Champions League ή όχι, τότε έχω αποτύχει. Εάν ο κόσμος πιστεύει ότι απέτυχα, πρέπει να το αποδεχτώ. Εγώ ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ, έκανα πολλά, πάλεψα. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα από τον Γιουπ Χάινκες. Το σκεπτικό μου ήταν να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο, αλλά ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα μπορούσαμε να χάσουμε. Το θέμα δεν είναι ούτε χάσαμε, ούτε το πώς χάσαμε, αλλά το ότι κάναμε ότι μπορούσαμε. Τώρα, έχουμε να κερδίσουμε δύο τίτλους. Η πίεση είναι μεγάλη, γιατί δεν έχουμε κερδίσει κανέναν".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ