ΜΠΑΓΕΡΝ

Φόβοι για την καριέρα του Ριμπερί

Φόβοι για την καριέρα του Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Γαλλία, σκέφτεται να βάλει τέλος στην καριέρα του εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους πιο χαρισματικούς Γάλλους ποδοσφαιριστές των τελευταίων δεκαετιών. Από το 2009 αγωνίζεται με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και θεωρείται από τους ακρογωνιαίους λίθους των επιτυχιών της. Μάλιστα, για την σεζόν 2012-13 βρέθηκε στην τελική 3άδα για την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας".

Εντούτοις, τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει, τον ταλαιπωρούν αφάνταστα, σε βαθμό μάλιστα που σκέφτεται ακόμα και το να βάλει "τίτλους τέλους" στην καριέρα του. Ο 32χρονος αισθάνεται αφόρητους πόνους στον αστράγαλο και δεν φαίνεται να υποχωρούν ό,τι και αν κάνει για τους αντιμετωπίσει.

Μάλιστα, έχει χάσει το 55% των αγώνων με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο των Βαυαρών, όπερ σημαίνει ότι πάνω από τα μισά ματς από τότε που ανέλαβε ο Ισπανός προπονητής, τα είδε από μακριά και δεν μπορούσε να προσφέρει.

Ο ατζέντης του, Ζαν Πιέρ Μπερνς, διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί απόσυρσής του, όμως τα... σημάδια δεν είναι πολύ καλά για τον διεθνή Γάλλο εξτρέμ. Γι' αυτό άλλωστε και η Μπάγερν εξετάζει εναλλακτικές επιλογές, ώστε να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ