ΜΠΑΓΕΡΝ

Φίλιπ Λαμ ο... απουσιολόγος της Μπάγερν

Φίλιπ Λαμ ο... απουσιολόγος της Μπάγερν
Φίλιπ Λαμ

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει σκοπό να βάλει ο ίδιος πρόστιμα στους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν και γι αυτό έδωσε το συγκεκριμένο ρόλο στον Φίλιπ Λαμ.

Είναι κάτι που συνηθίζει ο ίδιος, αλλά δεν γνωρίζει αρκετός κόσμος. Ο Κάρλο Αντσελότι θέλει οι παίκτες του να είναι υπεύθυνοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, κι όταν κάποιος παραβεί τους κανόνες, τότε τιμωρείται από τους συμπαίκτες του!

Το γεγονός αποκάλυψε σε δηλώσεις του κατά την προετοιμασία της Μπάγερν Μονάχου. Το ρόλο του... απουσιολόγου αυτή τη φορά θα έχει ο Φίλιπ Λαμ.

"Δεν μου αρέσει όταν οι παίκτες αργούν να έρθουν στην προπόνηση, το ίδιο ισχύει για τον προπονητή", είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε:

"Βέβαια δεν είμαι φαν στο να τιμωρώ ποδοσφαιριστές. Προτιμώ αυτό να γίνεται μεταξύ τους. Εγώ βάζω τους κανόνες και αυτοί πρέπει να προσέχουν ο ένας τον άλλο".

Συνεχίζοντας έγινε πιο συγκεκριμένος: "Αν κάποιος παίκτης αργήσει να έρθει στην προπόνηση, τότε ο αρχηγός (Λαμ) πρέπει να επιβάλει πρόστιμο. Πάντα έκανα έτσι και θα συνεχίσω να το κάνω στην Μπάγερν".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ