ΜΠΑΓΕΡΝ

Φευγάτος απ' την Μπάγερν ο Μπόατενγκ

Bayern's Jerome Boateng leaves the pitch after suffering an injury during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Jerome Boateng leaves the pitch after suffering an injury during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Τζέρομ Μπόατενγκ παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό "Socrates Magazin" και ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου απ' την Μπάγερν, υποστηρίζοντας πως θέλει νέες προκλήσεις για την καριέρα του.

Η Μπάγερν ψάχνει μία σπουδαία ανατροπή στον δεύτερο ημιτελικό με τη Ρεάλ, ύστερα απ' την ήττα με 2-1 στο "Allianz Arena", προκειμένου να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Ωστόσο, πέρα απ' τα αγωνιστικά ζητήματα, οι Βαυαροί είναι αναγκασμένοι να ασχοληθούν και με εξωαγωνιστικά θέματα αφού, μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ακόμα ένας πρωτοκλασάτος παίκτης φανέρωσε τάσεις φυγής.

Ο λόγος για τον Τζέρομ Μπόατενγκ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό " Socrates Magazin" και ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου, υποστηρίζοντας πως θέλει νέες προκλήσεις για την καριέρα του.

"Έζησα τα πάντα με την Μπάγερν και πλέον ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να απαντήσω κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό μου. Ποιοι είναι οι στόχοι που δεν έχω πετύχει ακόμη; Θέλω, ξανά και ξανά, να βελτιώνω τον εαυτό στον ίδιο σύλλογο και κάτω απ' τις ίδιες συνθήκες;

Αυτά δεν είναι απαραίτητα συνηθισμένα ερωτήματα, αλλά ερωτήματα ζωτικής σημασία που, στο τέλος, οδηγούν τους ανθρώπους (σ.σ. σε αποφάσεις) ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 29χρονος στόπερ.

Ο Μπόατενγκ ανήκει στο δυναμικό της Μπάγερν απ' το 2011, μετρώντας 258 συμμετοχές με οχτώ γκολ και 20 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Την εφετινή σεζόν έχει δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε 31 ματς. Παράλληλα, είναι 70 φορές διεθνής με τη Γερμανία.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ