ΜΠΑΓΕΡΝ

Φαν Μπόμελ: "Τσακώθηκα με τον Φαν Χάαλ κι έκλαιγα γιατί ήξερα ότι θα φύγω"

Φαν Μπόμελ: "Τσακώθηκα με τον Φαν Χάαλ κι έκλαιγα γιατί ήξερα ότι θα φύγω"
Φαν Μπόμελ-Φαν Χάαλ-Μπάγερν

Ο Μαρκ φαν Μπόμελ αποκάλυψε τον άγνωστο καυγά του με τον Λούις φαν Χάαλ, ο οποίος οδήγησε στην απομάκρυνση του διεθνή μέσου.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μαρκ φαν Μπόμελ στο "Fox Sports", στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον καυγά που είχε με τον τότε προπονητή του στην Μπάγερν, Λουίς φαν Χάαλ, ο οποίος τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου, παρότι ήταν αρχηγός.

Ο Ολλανδός μέσος πήρε μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2006 και πέρασε στο Μόναχο ορισμένες εξαιρετικές στιγμές, ωστόσο μετά από το παρολίγον τρεμπλ του 2009-2010, η κατάσταση δεν ήταν το ίδιο καλή στη συνέχεια.

"Ήμουν ο αρχηγός της Μπάγερν, ο αρχηγός του Φαν Χάαλ, αλλά επίσης προστάτευα τα αποδυτήρια. Οπότε, εάν έκανε επίθεση σε κάποιον που δεν την άξιζε κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής ομιλίας, θα άνοιγα το στόμα μου για να προστατεύσω αυτόν τον παίκτη. Ο Λούις μπορεί να ανεχθεί πολλά πράγματα, αλλά δεν πρέπει να του εναντιωθείς".

"Τα πράγματα ξέφυγαν τον Δεκέμβριο του 2010. Είχα μια δύσκολη και άσχημη συζήτηση μαζί του. Του είπα για όλα τα πράγματα που δεν μπορεί να κάνει και υπήρξαν και χαρακτηρισμοί επίσης. Συνήθως, ο Λούις είναι αυτός που μιλάει, αλλά εγώ κρατούσα όσα ήθελα να πω για 2-3 λεπτά και μετά του τα είπα όλα".

Ο βετεράνος διεθνής μέσος συνέχισε την εξιστόρηση των γεγονότων εκείνης της επεισοδιακής ημέρας: "Έφυγα από το δωμάτιο και πήγα στην αίθουσα φυσιοθεραπείας, αφού είχα καλή θέση με τον φυσιοθεραπευτή. Αμέσως του είπα ότι όλα είχαν τελειώσει. Ήμουν σε τέτοια φόρτιση που έκλαψα. Είχα μια ημίωση συζήτηση με τον φυσιοθεραπευτή, όπου του αποκάλυψα όσα είχα πει στον Φαν Χάαλ και γνώριζα ότι έπρεπε να φύγω εκείνη τη στιγμή. Ποτέ δεν δώσαμε τα χέρια έκτοτε".

Ο Φαν Μπόμελ έφυγε τον Ιανουάριο του 2011 για τη Μίλαν και μετά από 1,5 χρόνο, επέστρεψε στην Αϊντχόφεν, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του τον Μάιο του 2013.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ