ΜΠΑΓΕΡΝ

Έχει την Μπάγερν Μονάχου σαν τα μάτια του...

Έχει την Μπάγερν Μονάχου σαν τα μάτια του...

Ο Ράιαν Γκίμπσον έχασε την όρασή του από το δεξί μάτι εξαιτίας οφθαλμικού μελανώματος και στο ψεύτικο μάτι του ζωγράφισε το σήμα της αγαπημένης του Μπάγερν Μονάχου. Η αφοσίωση σε όλη της το μεγαλείο (PHOTOS).

Μπορεί η τύχη να μην αποτελεί το φόρτε του, ούτε να θεωρείται ο καλύτερος σύμμαχος της ζωής του, εντούτοις δεν χάνει το κουράγιο του και βρίσκει δύναμη να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες ακόμα και από την αγαπημένη του ομάδα.

Μάλιστα, είναι τέτοια η αφοσίωσή του στην Μπάγερν Μονάχου, που την έχει σαν τα μάτια του και στην δική του περίπτωση αυτό αποκτά κυριολεκτική έννοια. Ο Ράιν Γκίμπσον απέδειξε του λόγου το αληθές με τρόπο μοναδικό...

Αφού έχασε την όρασή του από το δεξί του μάτι εξαιτίας οφθαλμικού μελανώματος και τοποθέτησε ψεύτικο μάτι, το οποίο πάντως δεν έχει την συνήθη όψη. Ο λόγος; Τοποθέτησε πάνω του το σήμα της αγαπημένης του ομάδας.

Έχει την Μπάγερν Μονάχου σαν τα μάτια του...

Ο 33χρονος Αμερικανός, ο οποίος υπηρετούσε στο Ναυτικό και ασχολείται με το Sports marketing στο Γιορκ της Νότιας Καρολίνας, λέει πως "το αριστερό μου μάτι είναι 3-4 φορές πιο δυνατό από τότε που έχασα το δεξί", ενώ για το νέο... look στο ψεύτικο μάτι του, απάντησε:

"Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν για το μάτι, πρώτα απ' όλα αυτό μου επιτρέπει να μιλήσω για την Μπάγερν Μονάχου, που έρχεται στο Σάρλοτ αυτό το καλοκαίρι. Διευθύνω τον σύνδεσμο οπαδών της Μπάγερν εκεί, οπότε μπορεί να βοηθήσει να πουληθούν πιο πολλά εισιτήρια.

Επίσης, αυξάνει την προσοχή για το οφθαλμικό μελάνωμα. Πρόκειται για μια σπάνια ασθένεια, ακόμα πιο απίθανη και από το να κατακτήσει η Λέστερ το αγγλικό πρωτάθλημα, οπότε λίγοι άνθρωποι ξέρουν γι’ αυτή την ασθένεια.

Αν τοποθετήσεις ένα κανονικό μάτι επιστρέφεις στη φυσιολογική κατάσταση και δεν έχεις κανένα όφελος. Αυτό, με βοηθάει να μιλάω και για την Μπάγερν Μονάχου και το οφθαλμικό μελάνωμα".

Έχει την Μπάγερν Μονάχου σαν τα μάτια του...

Ο Γκίμπσον έπρεπε να λάβει άδεια από τον σύλλογο για να χρησιμοποιήσει το σήμα στο ψεύτικο μάτι του λόγω εμπορικών δικαιωμάτων των Βαυαρών. "Έπρεπε να πάρω άδεια από την Μπάγερν για να χρησιμοποιήσω το σήμα. Δεν ήθελα να με μηνύσει η Μπάγερν και πραγματικά με βοήθησαν πολύ", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Να τονιστεί μάλιστα ότι δεν είναι ο μόνος στον κόσμο που έχει κάνει κάτι τέτοιο, αφού υπάρχει και ο Άντριου Κάναβαν, οπαδός της Νιουκάστλ, ο οποίος έχει τοποθετήσει το σήμα των "καρακάξων" στο δεξί του μάτι!

Έχει την Μπάγερν Μονάχου σαν τα μάτια του...
© NORTH NEWS & PICTURES LTD
Έχει την Μπάγερν Μονάχου σαν τα μάτια του...
© NORTH NEWS & PICTURES LTD
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ