ΜΠΑΓΕΡΝ

Έτοιμος ο Γκέτσε με Ολυμπιακό!

Έτοιμος ο Γκέτσε με Ολυμπιακό!

Ο 23χρονος διεθνής Γερμανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Μάριο Γκέτσε, προπονήθηκε την Κυριακή και τέθηκε στη διάθεση του Πεπ Γουαρδιόλα για το ματς με τον Ολυμπιακό, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μπορεί να ήταν απών από την εντός έδρας αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Άουγκσμπουργκ για την 4η αγωνιστική της Bundesliga, αλλά το πρόβλημα μυικού τραυματισμού που αντιμετώπισε δεν ενέπνευσε ανησυχία. Ο Μάριο Γκέτσε προπονήθηκε κανονικά, την Κυριακή υπό τις οδηγίες του Πεπ Γουαρδιόλα, και θα είναι παρών στο "Γ. Καραϊσκάκης", την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Απόντες από την αναμέτρηση του Πειραιά θα είναι οι Άριεν Ρόμπεν, Φρανκ Ριμπερί, Μεχντί Μπενατιά και Χόλγκερ Μπαντστούμπερ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, είναι εξαιρετικά πιθανόν ο Μάριο Γκέτσε να πάρει και φανέλα βασικού από τον Πεπ Γουαρδιόλα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στο ματς με την Άουγκσμπουργκ υπενθυμίζεται ότι συμπεριελήφθη στην αποστολή, πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν, ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος (μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας), Χάβι Μαρτίνεθ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ