ΜΠΑΓΕΡΝ

Έτοιμος να αποφυλακιστεί τον Μάρτιο ο Χένες

Έτοιμος να αποφυλακιστεί τον Μάρτιο ο Χένες

Ο Ούλι Χένες κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης και το πιθανότερο είναι στις 2 Μαρτίου 2016 να είναι ξανά ελεύθερος, έχοντας εκτίσει δυο χρόνια από τα 3,5 της ποινής του.

Στις 13 Μαρτίου 2014, ο Ούλι Χένες καταδικάστηκε σε 3,5 φυλάκιση από την γερμανική δικαιοσύνη για φοροδιαφυγή και η Οδύσσειά του φτάνει σιγά σιγά στο τέλος. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Μπάγερν Μονάχου, κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης και το πιθανότερο είναι να γίνει αποδεκτό και να έχει ξανά την ελευθερία του.

Αν όλα πάνε κατ' ευχήν για τον 63χρονο, στις 2 Μαρτίου 2016 θα είναι εκτός φυλακής με αναστολή, έχοντας εκτίσει πάνω από τη μισή ποινή του. Ο Χένες δεν είχε πληρώσει κοντά στα 30.000.000 στην εφορία και από τότε έχει δώσει περίπου 50.000.000 για να αποπληρώσει τα χρέη του, δίνοντας και τις σχετικές προσαυξήσεις και τα πρόστιμα.

Ο Χένες έχει ειδική άδεια εδώ και κάποιους μήνες για να εργάζεται σε διοικητικό πόστο στη Μπάγερν, όμως κάθε απόγευμα επιστρέφει στη φυλακή και κοιμάται εκεί. Σε λίγους μήνες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα σταματήσει να κάνει αυτή την... διαδρομή σε καθημερινή βάση.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ