ΜΠΑΓΕΡΝ

Επίθεση Αντσελότι στον Κασάι

Bayern's head coach Carlo Ancelotti walks off the pitch after losing the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich with a 4-2 score at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. Madrid won the match with 4-2 score. (AP Photo/Francisco Seco)
Bayern's head coach Carlo Ancelotti walks off the pitch after losing the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Bayern Munich with a 4-2 score at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday April 18, 2017. Madrid won the match with 4-2 score. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και την ήττα με 4-2 στην παράταση, εξαπέλυσε επίθεση στην διαιτησία, θεωρώντας ότι καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Με την διαιτησία του Ούγγρου διαιτητή, Βίκτορ Κασάι, τα είχε ο Κάρλο Αντσελότι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 4-2 στην παράταση.

Ο Ιταλός προπονητής των Βαυαρών, θεωρεί ότι τα σφυρίγματα του ρέφερι ήταν αυτά που καθόρισαν την τελική έκβαση του αγώνα και έστειλαν τους Μαδριλένους στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στάθηκε στα δυο γκολ οφσάιντ του Ρονάλντο και στην αποβολή του Βιδάλ.

"Πιστεύω ότι σχεδιάσαμε καλά το παιχνίδι. Αξίζαμε περισσότερα από το ματς. Οι αποφάσεις του διαιτητή, μας τιμώρησαν αρκετά. Η δεύτερη κάρτα στον Βιδάλ δεν ήταν και τα δύο γκολ του Ρονάλντο ήταν οφσάιντ. Δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι. Στα προημιτελικά πρέπει να βάζεις καλύτερο διαιτητή ή να χρησιμοποιείς βίντεο, διότι γίνονται πολλά λάθη.

Φυσικά θα πρέπει ο Βιδάλ να είναι πιο ήρεμος, όμως δεν άξιζε τη δεύτερη κίτρινη. Ήταν λάθος του διαιτητή. Ο Βιδάλ πήγε καλά, όπως όλη η ομάδα. Προσπάθησε να ανέβει για την ανατροπή", είπε αρχικά ο Αντσελότι και συνέχισε κατά του Κασάι:

"Ο διαιτητής έκανε ένα κακό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα προκρινόμασταν, απλά αξιολογώ την διαιτησία του. Είναι σημαντικό να μην κάνεις λάθη. Πολλές φορές υπάρχουν αμφιβολίες και άλλες όχι".

Ο Ιταλός κόουτς, μίλησε μαζί του μετά το τέλος του αγώνα και του είπε ειρωνικά "καλή δουλειά", θέλοντας να καυτηριάσει την διαιτησία του, ενώ στην συνέχεια ευχήθηκε τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του, αναφέροντας πως "αγαπώ πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης, είμαι οπαδός της. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ζιζού και όλη την ομάδα. Κόντρα στη Ρεάλ είναι πάντα πολύπλοκο".

Για τον αγώνα ανέφερε πως "αγωνιστήκαμε μία ώρα με παίκτη λιγότερο και δεν είναι καθόλου εύκολο. Το αξίζαμε στο πρώτο ματς, όχι σήμερα. Πρέπει να το αποδεχτούμε, να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα δούμε την επόμενη χρονιά τι θα κάνουμε στο Champions League. Το να το κατακτήσουμε, είναι μικρές λεπτομέρειες και εμείς δεν ήμασταν τυχεροί".

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ