ΜΠΑΓΕΡΝ

Επίσημο: στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σβάινσταϊγκερ!

Επίσημο: στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σβάινσταϊγκερ!

Την συμφωνία της Μπάγερν Μονάχου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Η σημαία βγαίνει από τον ιστό της. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της "Bild" πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τη χρυσή τομή με τη Μπάγερν Μονάχου και θα κάνει δικό της τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ για τα επόμενα τρία χρόνια ήρθε η επιβεβαίωση από τα πλέον αρμόδια χείλη.

"Ο Μπάστιαν θέλει να κάνει κάτι καινούριο στο τέλος της καριέρας του. Μας ζήτησε να σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Είμαστε σε επαφή με τους ομολόγους μας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έχουμε καταλήξει σε συμφωνία για τη μεταγραφή. Ειναι κάτι που μετανιώνουμε γιατί ο Μπάστιαν σήμαινε πολλά για το σύλλογο. Πέτυχε σπουδαία πράγματα. Λέμε αντίο μέσα σε καλό κλίμα", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη μεταπήδηση του 31χρονου Γερμανού αμυντικού μέσου στους "κόκκινους διαβόλους".

Επίσημο: στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σβάινσταϊγκερ!

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Σβάινσταϊγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον αγγλικό σύλλογο. " Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τη Μπάγερν για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ. Απομένει να περάσει από ιατρικά τεστ ο παίκτης και να συμφωνήσει στους όρους τους συμβολαίου του. Θα γίνει επιπρόσθετη ανακοίνωση όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία", αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο αγγλικός σύλλογος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο έμπειρος άσος θα γίνει ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής στην ιστορια που θα αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ