ΜΠΑΓΕΡΝ

"Έκλεισε" Βιδάλ η Μπάγερν!

SANTIAGO, CHILE - JUNE 11: Arturo Vidal of Chile celebrates after scoring the opening goal through a penalty kick during the 2015 Copa America Chile Group A match between Chile and Ecuador at Nacional Stadium on June 11, 2015 in Santiago, Chile. (Photo by Miguel Tovar/LatinContent/Getty Images)
SANTIAGO, CHILE - JUNE 11: Arturo Vidal of Chile celebrates after scoring the opening goal through a penalty kick during the 2015 Copa America Chile Group A match between Chile and Ecuador at Nacional Stadium on June 11, 2015 in Santiago, Chile. (Photo by Miguel Tovar/LatinContent/Getty Images) LATINCONTENT/GETTY IMAGES

Η Μπάγερν συμφώνησε με τη Γιουβέντους για τον Αρτούρο Βιδάλ και το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 40.000.000 ευρώ. Θέμα ωρών η επισημοποίηση της απόκτησής του.

Μετά από τέσσερις σεζόν, 171 συμμετοχές και 48 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Αρτούρο Βιδάλ κουνάει μαντήλι στη "βέκια σινιόρα". Νέος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Μπάγερν Μονάχου, καθώς όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ έδωσε τα χέρια με τη φιναλίστ του περυσινού τελικού του Champions League για την απόκτησή του.

Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα συμφώνησε να καταβάλλει το ποσό των 37.000.000 ευρώ συν 3.000.0000 ως μπόνους (έτσι φτάσαμε στα 40 εκ.ευρώ που είχε ζητήσει αρχικά ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους Μπέπε Μαρότα), ενώ ο 28χρονος μέσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 6.000.000 ευρώ.

Ουσιαστικά ο κάτοχος του Copa America με την εθνική Χιλής θα επιστρέψει στη Bundesliga μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 2007 ως το 2011 είχε φορέσει τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ομάδας από την οποία τον απέκτησε η Γιουβέντους έναντι 10.200.000 ευρώ.

"Έκλεισε" Βιδάλ η Μπάγερν!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Μπάγερν ίσως ανακοινώσει και εντός της ημέρας την απόκτησής τουμ, ενώ η Γιουβέντους προσανατολίζεται να καλύψει το κενό του εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Μάριο Γκέτσε.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ