ΜΠΑΓΕΡΝ

Δώρο εμφάνιση ή 15 μήνες φυλάκιση!

Δώρο εμφάνιση ή 15 μήνες φυλάκιση!

Με φυλάκιση 15 μηνών τιμώρησε η γερμανική Δικαιοσύνη δύο φιλάθλους της Μόναχο 1860, οι οποίοι επιτέθηκαν πέρυσι σε αντίστοιχο της Μπάγερν Μονάχου. Μπορούν να αποφύγουν την ανωτέρω ποινή, μόνο σε μία περίπτωση.

Τον Αύγουστο του 2014, δύο οπαδοί της Μόναχο 1860 επιτέθηκαν σε έναν της Μπάγερν Μονάχου. Σύμφωνα με τη "Bild", η Δικαστής Καρίν Γιουνγκ, τιμώρησε με 15 μήνες φυλάκιση τους δράστες της επίθεσης. Βέβαια τους έδωσε και μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση, ώστε να την αποφύγουν.

Να αγοράσουν και να προσφέρουν στο θύμα της επίθεσης, μία φανέλα, ένα καπέλο κι ένα κασκόλ της Μπάγερν Μονάχου. "Ήθελα να τους δείξω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πεδίο μάχης και παράλληλα να τους τιμωρήσω με κάτι που πραγματικά θα τους ενοχλούσε", σχολίασε σχετικά η Γερμανίδα Δικαστής.

Η αντιπαλότητα των δύο ομάδων του Μονάχου είναι γνωστή, ωστόσο τέτοια περιστατικά δεν συνάδουν με τη φίλαθλη νοοτροπία της χώρας. Η Καρίν Γιουνγκ θέλησε με αυτή την πρωτότυπη απόφαση να δώσει ένα μάθημα στους οπαδούς αλλά να στείλει κι ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ