ΜΠΑΓΕΡΝ

Νέο συμβόλαιο-μαμούθ σε Γκουαρδιόλα η Μπάγερν

Νέο συμβόλαιο-μαμούθ σε Γκουαρδιόλα η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να... σιγήσει τις αγγλικές σειρήνες που ακούγονται για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και θα του προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο ύψους 48.000.000 ευρώ συνολικά.

Το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα εκπνέει το καλοκαίρι και η Μπάγερν Μονάχου θέλει να τον... δέσει για τα καλά στο Μόναχο. Πώς θα το καταφέρει αυτό; Προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο που θα τον κάνει να μην ακούσει καν τις αγγλικές σειρήνες για την αφεντιά του,.

Σύμφωνα με δημοσίευμα υπάρχουν ομάδες που ερίζουν για να τον κάνουν δικό τους και ο λόγος γίνεται για τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Η κάθε μια φαίνεται πως ενδιαφέρεται να δώσει τα "κλειδιά" στον Καταλανό προπονητή και είναι δεδομένο ότι θα έβαζαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο ίδιος ο Γκουαρδιόλα έχει την άποψη ότι δεν θέλει να μένει πολλά χρόνια σε μια ομάδα και αυτό το γνωρίζουν στο στρατόπεδο των Βαυαρών, γι' αυτό και θέλουν να του προσφέρουν τέτοιο συμβόλαιο, που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Ο ίδιος, για να κρατήσει ανοιχτές τις επιλογές του, θα προτιμούσε μονοετές συμβόλαιο, ενώ η Μπάγερν θέλει διετές.

Ποιο είναι το ποσό που προσφέρει; Φτάνει τα 24.000.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή τα 48.000.000 για την διετία. Ναι, ακούγεται εξωπραγματικό το νούμερο, αλλά οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν, βλέποντας ότι η δουλειά του 44χρονου προπονητή αποδίδει καρπούς.

Μένει να δούμε αν θα θελήσει να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, αν υπάρξει επίσημη κρούση από αγγλικό κλαμπ το καλοκαίρι ή θα επιλέξει να μείνει σε ασφαλή μονοπάτια, να φουσκώσει τον τραπεζικό του λογαριασμό και να συνεχίσει το έργο του στην Μπάγερν Μονάχου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ