ΜΠΑΓΕΡΝ

Δηλώνει έτοιμος για την Ατλέτικο ο Ριμπερί

Δηλώνει έτοιμος για την Ατλέτικο ο Ριμπερί
Ριμπερί

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα "θυσίασε" τη συμμετοχή του Ριμπερί εναντίον της Γκλάντμπαχ και το πλήρωσε, ελπίζοντας όμως πως θα έχει τον Γάλλο άσο έτοιμο ενόψει του επαναληπτικού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μπάγερν Μονάχου έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Γκλάντμπαχ το Μεγάλο Σάββατο με τον Φρανκ Ριμπερί να μην παίρνει καθόλου χρόνο συμμετοχής, αφού παραπονέθηκε για μικρές ενοχλήσεις στην πλάτη. Έτσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θέλησε να ρισκάρει καθόλου μιας και ακολουθεί ο επαναληπτικός με την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Γερμανία για τους "4" του Champions League ( νίκη με 1-0 για τους Ισπανούς στο πρώτο παιχνίδι ).

Ο 33άχρονος Γάλλος δηλώνει έτοιμος για την ρεβάνς, αφού και ο ίδιος έχει καταλάβει πως δεν τον... παίρνει να χάσει άλλο κρίσιμο παιχνίδι αυτή την περίοδο. "Αισθάνομαι καλύτερα. Ξεκίνησα τρέξιμο και θα μπω στην προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες μου", είπε αρχικά σε γερμανικά ΜΜΕ και συνέχισε:

"Είμαι έτοιμος για το ματς με την Ατλέτικο. Ανυπομονώ να παίξω εναντίον τους. Πρέπει να παίξω", σχολίασε. Τα τελευταία χρόνια ο Ριμπερί έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τραυματισμούς που έχουν βυθίσει στην κυριολεξία την καριέρα του.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ