ΜΠΑΓΕΡΝ

Αυτή θα είναι η Μπάγερν το 2020!

Αυτή θα είναι η Μπάγερν το 2020!

Την ώρα που δεν μπορούμε να βρούμε 11άδες ομάδων αυτό το Σαββατοκύριακο, η Bild προέβλεψε τους "11" της Μπάγερν σε τέσσερα χρόνια! Δείτε τις επιλογές.

Πώς θα είναι η Μπάγερν Μονάχου σε τέσσερα χρόνια; Η 'Bild' έρχεται να κάνει από τώρα πρόβλεψη για τη βασική ενδεκάδα της ομάδας την οποία αναλαμβάνει από το καλοκαίρι και μέχρι τη σεζόν 2019-2020 ο Κάρλος Αντσελότι.

Η Μπάγερν λοιπόν του 2020 θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε παίκτες που παίζουν και τώρα. Έξι ποδοσφαιριστές, οι Τσάβι Μαρτίνεθ, Μπόταενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Ντόουγκλας Κόστα και Μίλερ, παίρνουν το πράσινο φως από την 'Bild' για να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα σε τέσσερα χρόνια.

Τα τρία ερωτηματικά (κίτρινο χρώμα) έρχονται από τους Νόιερ, Λεβαντόφσκι και Κομάν. Οι δύο πρώτοι λόγω ηλικίας (θα είναι 34 και 32 ετών αντίστοιχα), ενώ ο τρίτος γιατί ανήκει στην Γιουβέντους η οποία τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια.

Ουσιαστικά οι διαφοροποιήσεις είναι δύο (κόκκινο χρώμα). Η μία είναι ο σέντερ μπακ της Μπιλμπάο, Εμερίκ Λαπόρτι, ο οποίος είναι 21 ετών και έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της βαυαρικής ομάδας. Η άλλη ακούει στο όνομα Φάμπιαν Μπένκο, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και παίζει στους νέους της Μπάγερν. Στα 18 του συγκαταλέγεται στα κορυφαία ταλέντα του πλανήτη.

Η 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΟ 2020 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ BILD

Αυτή θα είναι η Μπάγερν το 2020!
TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ