ΜΠΑΓΕΡΝ

Ατζέντη μέχρι το... καλοκαίρι προσέλαβε ο Λεβαντόβσκι

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayern Munich and Besiktas Istanbul in Munich, southern Germany, Tuesday, Feb. 20, 2018.  (Sven Hoppe/dpa via AP)
Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayern Munich and Besiktas Istanbul in Munich, southern Germany, Tuesday, Feb. 20, 2018. (Sven Hoppe/dpa via AP) SVEN HOPPE/DPA VIA AP

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι προσέλαβε τον ατζέντη που βοήθησε στη μεταγραφή Νεϊμάρ, τον πασίγνωστο Πίνι Ζάχαβι, με συμβόλαιο που διαρκεί μόνο μέχρι το... καλοκαίρι!.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ολοκλήρωσε την επί χρόνια συνεργασία του με τον Τσέζαρι Κουχάρσκι και σύναψε συνεργασία με τον πασίγνωστο ατζέντη Πίνι Ζάχαβι. Η είδηση έγινε γνωστή σχεδόν άμεσα, ωστόσο το "Kicker" τη Δευτέρα έδωσε μία σημαντική προέκταση στο θέμα.

Η συνεργασία του Πολωνού με τον Ισραηλινό ατζέντη έχει διάρκεια... μηνών, αφού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Αυτό σημαίνει ότι οι μοναδικές ρεαλιστικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στον επιθετικό της Μπάγερν είναι να βοηθήσει στη μεταγραφή του, αφού οι Βαυαροί δύσκολα θα του προσφέρουν κάποιο νέο, πολύ υψηλότερο συμβόλαιο, σε σχέση με αυτό που υπέγραψε στις 13 Δεκεμβρίου 2016.

Ο 74χρονος ατζέντης την περσινή σεζόν ενεπλάκη στη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εκείνη του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν για 222.000.000 ευρώ.

Ήδη, η Ρεάλ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον αρχηγό της εθνικής Πολωνίας, ο οποίος τον Αύγουστο γίνεται 30 ετών, ωστόσο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με 29 γκολ σε 34 συμμετοχές με τους Βαυαρούς φέτος.

Οι μεταγραφικές φήμες εμπλέκουν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον Ζάχαβι για τον Λεβαντόβσκι, έχοντας απογοητευτεί από τη μικρή παραγωγικότητα του Ρομελού Λουκακού, της περσινής μεταγραφής για τη γραμμή κρούσης που κόστισε πάνω από 80.000.000 ευρώ.

Photo credits: Sven Hoppe/dpa via AP

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ