ΜΠΑΓΕΡΝ

Αντσελότι: "Υπερήφανος που είμαι εδώ"

Αντσελότι: "Υπερήφανος που είμαι εδώ"

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ευτυχισμένος κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπάγερν Μονάχου και εξέφρασε την επιθυμία του να ακολουθήσει το στιλ ποδοσφαίρου που έπαιζαν οι Βαυαροί με τον Πεπ Γουαρδιόλα στο τιμόνι.

"Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Η Μπάγερν είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, με μία μεγάλη παράδοση. Μου αρέσει να παίζω επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορώ να στηριχτώ σε μία μεγάλη ομάδα.

Το στιλ ποδοσφαίρου που έπαιζε η ομάδα επί Γουαρδιόλα ήταν φανταστικό και θέλω να συνεχίσω αυτό το στιλ. Ο προκάτοχός μου έκανε εξαιρετική δουλειά. Είμαι τυχερός επειδή έχουμε μία φανταστική ομάδα.

Αντσελότι: "Υπερήφανος που είμαι εδώ"

Θα προσπαθούμε να νικάμε σε κάθε γήπεδο", τόνισε κατά τη σημερινή του παρουσίαση από την Μπάγερν Μονάχου ο Κάρλο Αντσελότι μιλώντας στα γερμανικά ενώ υποσχέθηκε πως "σε μερικούς μήνες θα βελτιώσω τα γερμανικά μου".

Και συνέχισε ο "Καρλέτο" λέγοντας: "Με τιμάει το γεγονός ότι γίνομαι ο δεύτερος Ιταλός που προπονώ αυτό το σύλλογο και ελπίζω να αφήσω όμορφες αναμνήσεις όπως άφησε και ο Τραπατόνι.

Αντσελότι: "Υπερήφανος που είμαι εδώ"

Δεν αισθάνομαι πίεση επειδή έχω συνηθήσει και επειδή κάνω μία δουλειά που αγαπώ. Υπόσχομαι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε διοργάνωση αν και δεν είμαι μάγος αλλά προπονητής".

Όσον αφορά στη μεταγραφική δραστηριότητα των Βαυαρών αυτό το καλοκαίρι, είπε: "Είμαστε πολύ καλά με την απόκτηση των Ματς Χούμελς και Ρενάτο Σάντσες, αφού πρόκειται για δύο παίκτες που τους ήθελαν πολλές ομαδες.

Αντσελότι: "Υπερήφανος που είμαι εδώ"

Θεωρώ παίκτες της Μπάγερν τους Μπενατιά και Γκέτσε. Πάντως το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοιχτό μέχρι τις 31 Αυγούστου και μπορούν να συμβούν τα πάντα μέχρι τότε".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ