ΜΠΑΓΕΡΝ

Αντσελότι: "Πονηρή η κλήρωση με τη Ρεάλ"

Αντσελότι: "Πονηρή η κλήρωση με τη Ρεάλ"

Έτοιμος για τις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης δηλώνει ο Κάρλο Αντσελότι. Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου χαρακτήρισε πονηρή την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Κάρλο Αντσελότι, ύστερα απ' την κλήρωση του Champions League για τη φάση των "8" και τη διασταύρωση της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Υπενθυμίζουμε ότι τη σεζόν 2013/14 "οδήγησε" τους Μαδριλένους στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ συνολικά πανηγύρισε μαζί τους ακόμη τρεις τίτλους.

"Είναι συναρπαστικό για μένα που θα βρεθώ απέναντι στη Ρεάλ. Τους γνωρίζω πολύ καλά απ' τη θητεία μου στη Μαδρίτη. Επίσης, είναι πονηρή κλήρωση, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Champions League".

Ακόμα, θέση για τη διασταύρωση με τους "μερένγκες" πήρε κι ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε: "Είναι κλασσικό ζευγάρι. Ήταν φανταστική κλήρωση! Νομίζω είναι καλό ότι η Μπάγερν θα αγωνιστεί αρχικά στην έδρα της, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ