ΜΠΑΓΕΡΝ

Ανανέωσε με Τιάγκο και αγοράζει Κομάν η Μπάγερν Μονάχου

Ανανέωσε με Τιάγκο και αγοράζει Κομάν η Μπάγερν Μονάχου

Σπουδαία νέα για τους φίλους της Μπάγερν Μονάχου, καθώς η βαυαρική ομάδα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, αλλά και ότι θα ενεργοποιήσει την επιλογή αγοράς του Κίνγκσλεϊ Κομάν από τη Γιουβέντους.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, αλλά και ότι θα ενεργοποιήσει την επιλογή αγοράς που έχει τοποθετηθεί στη συμφωνία δανεισμού με τη Γιουβέντους για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως το 2021, τη στιγμή που το προηγούμενο είχε διάρκεια μέχρι το 2019. Έτσι, οι Βαυαροί έθεσαν "στοπ" στις ορέξεις της Μπαρτσελόνα για τον 26χρονο, καθώς οι Καταλανοί φέρονταν διατεθειμένοι να τον επαναφέρουν στο "Camp Nou".

"Βαυαρική οικογένεια, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίσω αυτή τη διαδρομή μαζί σας", ήταν το σχόλιο του Τιάγκο στο Twitter, ενώ στο επίσημο κανάλι της Μπάγερν, δήλωσε: "Θα μείνω εδώ για πολύ καιρό και θα προσπαθήσω να κερδίσω ακόμη περισσότερα παιχνίδια και τίτλους τα επόμενα χρόνια".

"Δεν είχα φανταστεί ότι θα έμενα εδώ για τόσα χρόνια, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω για αυτήν την ομάδα και τους ανθρώπους στην Μπάγερν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι στο Μόναχο. Όλα είναι τέλεια. Θέλω να κερδίσω το Champions League με αυτήν την ομάδα".

Ο Τιάγκο βρίσκεται στην Μπάγερν από το καλοκαίρι του 2013, όταν μεταγράφηκε εκεί έναντι 25.000.000 ευρώ. Παρότι τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, τη φετινή σεζόν έχει επανέλθει πλήρως, έχοντας καταγράψει συνολικά 39 εμφανίσεις και 8 γκολ.

Ο Ισπανός διεθνής είναι ακόμη ένας "αστέρας" τον οποίο οι Γερμανοί φροντίζουν να ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας, μετά τους Μάνουελ Νόιερ, Ζερόμ Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεθ, Νταβίντ Αλάμπα, Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Bayern's Kingsley Coman controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Oct. 1, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Kingsley Coman controls the ball during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Oct. 1, 2016. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

AP Photo/Matthias Schrader

Όσον αφορά στον 20χρονο Κομάν, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020, αφού η Μπάγερν θα πληρώσει τη ρήτρα αγοράς των 21.000.000 ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία με τη Γιουβέντους.

"Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν είναι ένας κομβικός παίκτης για το μέλλον της ομάδας, οπότε αποφασίσαμε να ασκήσουμε την επιλογή αγοράς. Είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, με σπουδαία προοπτική. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει τα επόμενα χρόνια", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Καρλς Χάινζ Ρουμενίγκε.

Στις δύο σεζόν που βρίσκεται στο Μόναχο ως δανεικός, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει 58 εμφανίσεις και έχει βρει δίχτυα 8 φορές.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ