ΜΠΑΓΕΡΝ

Ανακοίνωσε Κομάν η Μπάγερν

Ανακοίνωσε Κομάν η Μπάγερν

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι επίσημα πλέον ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, με τη Μπάγερν να τον αποκτά από τη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά τους Βιδάλ, Ντόουγκλας Κόστα, Κίμιχ και Ούλραϊχ, η Μπάγερν Μονάχου προχώρησε την Κυριακή (30/8) στην πέμπτη καλοκαιρινή μεταγραφή της, κάνοντας δικό της τον 19χρονο Γάλλο επιθετικό, Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Οι Βαυαροί ήρθαν σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του διεθνούς άσου με την εθνική Γαλλίας Κ21 μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ενώ στη συμφωνία υπάρχει όρος που επιτρέπει στους πρωταθλητές Γερμανίας να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον παίκτη μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League θα καταβάλλει στη Γιουβέντους το ποσό των 7.000.000 ευρώ (σε δύο δόσεις) για το δανεισμό του ενώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή θα χρειαστεί δώσει 21.000.000 ευρώ.

"Ανυπομονώ να παίξω στη Μπάγερν. Θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και να παίξω το ρόλο μου σε δύο επιτυχημένες σεζόν για τη Μπάγερν", δήλωσε ο παίκτης ενώ ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ματίας Ζάμερ, σχολίασε:

"Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο οπότε είμαστε χαρούμενοι που τον αποκτήσαμε. Ο Κίνγκσλεϊ είναι γρήγορος, προικισμένος σε τεχνική κατάρτιση και παίκτης που έχει στο μυαλό του την επίθεση.

Θα ωφεληθούμε από την παρουσία του στην ομάδα μας".

Σημειώνεται πως ο Κομάν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Serie A με τη Γιουβέντους, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να του δίνει φανέλα βασικού κόντρα στην Ουντινέζε και να τον αντικαθιστά στο 64' με τον Ντιμπάλα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από Μπάγερν & Γιουβέντους για τον Κομάν:

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ