ΜΠΑΓΕΡΝ

Αιχμές Μίλερ για Αντσελότι

Bayern's Thomas Mueller celebrates after the German soccer cup match between Chemnitzer FC and and FC Bayern Munich in Chemnitz, eastern Germany, Saturday, Aug. 12, 2017. (AP Photo/Jens Meyer)
Bayern's Thomas Mueller celebrates after the German soccer cup match between Chemnitzer FC and and FC Bayern Munich in Chemnitz, eastern Germany, Saturday, Aug. 12, 2017. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Ο Τόμας Μίλερ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απουσία του σε ακόμα ένα παιχνίδι από τη βασική ενδεκάδα της Μπάγερν και δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τη σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο Τόμας Μίλερ αρχίζει και τη φετινή σεζόν ως αναπληρωματικός στα σχέδια του Κάρλο Αντσελότι στην Μπάγερν και δεν φαίνεται να επαναπαύεται με αυτήν την κατάσταση.

Ο Γερμανός διεθνής πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό της συνάντησης με τη Βέρντερ στη Βρέμη και συνέβαλε στο δεύτερο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, στη νίκη της ομάδας του με 2-0.

Παρ' όλα αυτά, δεν ήταν χαρούμενος και δεν έκανε προσπάθεια να κρύψει τα συναισθήματά του στις δηλώσεις μετά από την αναμέτρηση.

"Δεν γνωρίζω ποιες αρετές θέλει να δει ο προπονητής. Προφανώς, οι δικές μου δεν φαίνεται πως έχουν 100% ζήτηση", ήταν η ατάκα του στο "ARD-Horfunk", σχετικά με την παρουσία του για ακόμα ένα παιχνίδι στον πάγκο των πρωταθλητών Γερμανίας.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, επιχείρησε να κατευνάσει το κλίμα, δηλώνοντας στο "Sky": "Έχουμε πολλά παιχνίδια στη σεζόν και γνωρίζουμε τι μας προσφέρει ο Τόμας".

Ο Ιταλός τεχνικός, από την πλευρά του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου μετά από την αναμέτρηση, σχολίασε: "Σχεδιάσαμε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας περισσότερο τα άκρα και περισσότερο την κατοχή στο κέντρο κι αυτός είναι ο λόγος που ο Τόμας δεν άρχισε στο παιχνίδι. Μπήκε στο 2ο ημίχρονο και τα πήγε καλά, αλλά ήταν απλά μία απόφαση προπονητή".

Photo credits: AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ