ΜΠΑΓΕΡΝ

"Αιχμές" Κίμιχ για Αντσελότι

"Αιχμές" Κίμιχ για Αντσελότι

Ο Γιόσουα Κίμιχ ξεκαθάρισε ότι θέλει να αλλάξει η παρούσα κατάστασή του στην Μπάγερν Μονάχου, προειδοποιώντας ουσιαστικά τον Κάρλο Αντσελότι. Τι συμβαίνει με Μάντσεστερ Σίτι.

Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Κάρλο Αντσελότι αρνείται να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Γιόσουα Κίμιχ και συνέπεια αυτού είναι ο Γερμανός μέσος να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

“Μπορεί να μου πει τι θέλει να βελτιώσω (σ.σ. ο Αντσελότι) . Δεν με νοιάζει σε ποια θέση θα παίξω, μπορώ να επιστρέψω στο γήπεδο. Ο προπονητής έχει πολλές επιλογές για εμένα. Γνωρίζω τις αδυναμίες μου και δουλεύω πάνω σε αυτές. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την κατάσταση, δεν είναι αυτός ο στόχος μου και θέλω να αλλάξουν τα πράγματα”, τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Abendzeitung".

Τις προθέσεις του 22χρονου μέσου ενισχύει σημαντικά η επιθυμία του Γκουαρδιόλα να σμίξει εκ νέου μαζί του στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αποτελεί ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του νεαρού. Τα διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής θα ανερχόταν στα 25.000.000 ευρώ, ποσό διόλου απαγορευτικό για ένα σύλλογο όπως οι "πολίτες".

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ