ΜΠΑΓΕΡΝ

"Αγριότητες" στο Γκελζενκίρχεν από οπαδούς της Μπάγερν

21.11.2015, xfux, Fussball 1.Bundesliga, Eintracht Frankfurt - Bayer 04 Leverkusen, emspor, v.l. Polizei, Hundertschaft, BFE, Polizisten ueberwachen den Einlass ins Stadion

21 11 2015 xfux Football 1 Bundesliga Eintracht Frankfurt Bayer 04 Leverkusen emspor v l Police Hundreds BFE Policemen ueberwachen the Admission ins Stadium
21.11.2015, xfux, Fussball 1.Bundesliga, Eintracht Frankfurt - Bayer 04 Leverkusen, emspor, v.l. Polizei, Hundertschaft, BFE, Polizisten ueberwachen den Einlass ins Stadion 21 11 2015 xfux Football 1 Bundesliga Eintracht Frankfurt Bayer 04 Leverkusen emspor v l Police Hundreds BFE Policemen ueberwachen the Admission ins Stadium IMAGO/JAN HUEBNER

Η αναμέτρηση της Σάλκε με τη Μπάγερν στιγματίστηκε από τη βίαιη συμπεριφορά μερίδας οπαδών των Βαυαρών, γεγονός που οδήγησε σε 196 συλλήψεις! Καταδίκασε τα επεισόδια ο Ρουμενίγκε.

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες. Η Bundesliga έχει τη φήμη ενός εκ των πιο οργανωμένων πρωταθλημάτων όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο, όμως το απόγευμα του Σαββάτου η βία έκανε την εμφάνισή της και μάλιστα σε ακραία μορφή, στο πλαίσιο του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής μεταξύ της Σάλκε και της Μπάγερν.

Εντός γηπέδου η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα πανηγύρισε μία ακόμα νίκη (12η σε 13 ματς πρωταθλήματος) επικρατώντας με 3-1 , όμως εκτός γηπέδου ο σύλλογος γνώρισε "ήττα", καθώς οπαδοί των Βαυαρών πρωταγωνίστησαν σε εκτεταμεμένα επεισόδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ, μερίδα οπαδών της Μπάγερν σε συνεργασία με αυτούς της Μπόχουμ επιτέθηκαν σε οπαδούς της Σάλκε με τα επεισόδια να παίρνουν μεγάλη έκταση που οδήγησαν την αστυνομία να προχωρήσει σε 196 συλλήψεις οργανωμένων οπαδών!

"Αγριότητες" στο Γκελζενκίρχεν από οπαδούς της Μπάγερν

Αυτό όμως που θα πρέπει να τονισθεί είναι πως ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, όχι μόνο πήρε άμεσα θέση κατά των επεισοδίων αλλά ζήτησε και συγγνώμη από όσους οπαδούς των "βασιλικών μπλε" δέχτηκαν επίθεση από τους ultras της δικής του ομάδας.

"Δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανοχή στη βία. Περίμενα από τους οπαδούς της Μπάγερν να συμπεριφερθούν σωστά και υπεύθυνα. Σχεδόν όλοι το έκαναν αυτό αλλά δυστυχώς όχι όλοι και είμαι πολύ απογοητευμένος.

"Αγριότητες" στο Γκελζενκίρχεν από οπαδούς της Μπάγερν

Η τοπική αστυνομία αντέδρασε πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς τη δύσκολη κατάσταση που δημιουργήθηκε, με τα επεισόδια να παίρνουν έκταση.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ