ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ζιοβάνι: "Μέσι και Φαινόμενο οι καλύτεροι που έχω δει"

FOOTVOLLEY 2018 / ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTVOLLEY 2018 / ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζιοβάνι υποστήριξε ότι οι Λιονέλ Μέσι και Ρονάλντο το "Φαινόμενο" είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχει δει, ενώ τόνισε ότι οι Φελίπε Κοουτίνιο και Νεϊμάρ βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε ο Βραζιλιάνος πρώην "αστέρας" του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, Ζιοβάνι. Ο Νοτιοαμερικανός θυμήθηκε τον πανηγυρισμό του για το γκολ στο "Bernabéu" με αντίπαλο τη Ρεάλ, συνέκρινε τους συμπατριώτες του Φελίπε Κοουτίνιο και Νεϊμάρ και κράτησε ξεχωριστή θέση για τους Λιονέλ Μέσι και Ρονάλντο.

"Πολλοί θυμούνται το γκολ που έβαλα κόντρα στη Ρεάλ και τον πανηγυρισμό μου στο "Bernabéu". Τώρα δεν μπορώ να πάω στη Μαδρίτη (γέλια). Έκανα αυτό που μου κατέβηκε στο κεφάλι. Ξέρουμε την αντιπαλότητα που υπάρχει με τη Ρεάλ και μου βγήκε. Δεν βάζεις κάθε μέρα γκολ στο "Bernabéu" κόντρα στη Ρεάλ.

Εάν δεν ήταν αυτό το γκολ, ο κόσμος δεν θα με θυμόταν. Όταν μπήκα στα αποδυτήρια, οι Λουίς Ενρίκε και Πεπ Γκουαρδιόλα, με τους οποίους τα πήγαινα καλύτερα από όλους, μου είπαν: "Tι έκανες;". Αλλά, ήταν αργά για ο,τιδήποτε. Το είχα κάνει", υποστήριξε σχετικά με τον πανηγυρισμό του για το γκολ στην έδρα της Ρεάλ.

Για τη σύγκριση Κοουτίνιο - Νεϊμάρ: "Για εμένα ο Κοουτίνιο είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Νεϊμάρ. Ο Νεϊμάρ έχει περισσότερο γκλάμουρ, αλλά ο Κοουτίνιο βάζει κάτι θεαματικά γκολ. Είναι τεχνίτης, δίνει καλά την μπάλα, πάντα με ψηλά το κεφάλι, μου αρέσει πολύ. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μέσι, κανείς δεν θα φθάσει το επίπεδό του.

Είναι ο καλύτερος παίκτης που είδα ποτέ, μαζί με τον Ρονάλντο το "Φαινόμενο". Αλλά, εάν πιστέψουν στον Κοουτίνιο, θα φθάσει σε μεγαλύτερο επίπεδο. Ο Τύπος λέει ότι υπέγραψε στη Ρεάλ. Ήταν στην Μπαρτσελόνα, την καλύτερη ομάδα του κόσμου και πήγε στην Παρί Σεν-Ζερμέν για να πάρει περισσότερα χρήματα.

Αλλά, ο καθένας ξέρει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του. Στην Μπαρτσελόνα θα είχε περισσότερες ευκαιρίες για να γίνει ο καλύτερος του κόσμου".

Για την κριτική στον Παουλίνιο: "Είναι φυσιολογικό. Ήταν στην Κίνα, η τιμή του deal, αλλά στο τέλος απέδειξε ότι ήταν σωστή η μεταγραφή του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ