ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χάνει Μπιλμπάο, "τρέχει" για Ολυμπιακό ο Μαστσεράνο

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ(Á) ÌÁÓÅÑÁÍÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ(Á) ÌÁÓÅÑÁÍÏ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο δεν ταξίδεψε για τη Χώρα των Βάσκων και το ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο (28/10, 21:45), γιατί ταλαιπωρείται από γρίπη και "τρέχει" για να προλάβει τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να προπονήθηκε την Παρασκευή (27/10), αλλά δεν έχει ξεπεράσει τη γρίπη που τον ταλαιπωρεί. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, άφησε στη Βαρκελώνη τον Χαβιέρ Μαστσεράνο και τη θέση του στην αποστολή για τη Χώρα των Βάσκων και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπιλμπάο πήρε ο 22χρονος, Νταβίντ Κόστας, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη ομάδα των "μπλαουγκράνα".

Βέβαια, δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν αυτή η γρίπη μπορεί να του στερήσει και το ταξίδι στην Αθήνα. Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, αυτοί υποστήριξαν ότι το πιθανότερο είναι ο "χεφεσίτο" να είναι παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (31/10, 21:45) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτή τη στιγμή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ