ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Χτυπάει" Λεμάρ η Μπαρτσελόνα

France's Thomas Lemar reacts after scoring France' s second goal during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and The Netherlands at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Thursday, Aug.31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
France's Thomas Lemar reacts after scoring France' s second goal during the World Cup Group A qualifying soccer match between France and The Netherlands at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, Thursday, Aug.31, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport", η Μπαρτσελόνα κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού της Μονακό, Τομά Λεμάρ. Στο κόλπο και οι Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν φαίνεται να απομακρύνεται για την Μπαρτσελόνα, αφού ο Γάλλος επιθετικός δείχνει διάθεση να παραμείνει στην Ατλέτικο -τουλάχιστον- γι' ακόμη μία σεζόν. Αποτέλεσμα, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" να στρέφονται σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sport", ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι "μπλαουκράνα" είναι ο Τομά Λεμάρ. Ο 22χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τη Μονακό, σημειώνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας δέκα ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι Μονεγάσκοι κοστολογούν τον νεαρό μεσοεπιθετικό στα 90.000.000 ευρώ, ενώ στο κόλπο της απόκτησής του έχουν μπει δυναμικά τόσο η Τσέλσι όσο κι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεμάρ βρίσκεται στην αποστολή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

"Χτυπάει" Λεμάρ η Μπαρτσελόνα

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ