ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Χτυπάει" Γκορέτσκα η Μπαρτσελόνα

Schalke's Leon Goretzka celebrates after scoring during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Schalke 04 at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Schalke's Leon Goretzka celebrates after scoring during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Schalke 04 at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Thursday, March 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση του 22χρονου μέσου της Σάλκε, Λέον Γκορέτσκα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018.

Την περίπτωση του Λέον Γκορέτσκα εξετάζει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo". Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως οι "μπλαουγκράνα" θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του 22χρονου μέσου τον προσεχή Ιανουάριο, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με τη Σάλκε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Ο λόγος, σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo", είναι οι πιθανοί μνηστήρες που θα προκύψουν για τον Γερμανό χαφ κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Στόχος των Καταλανών είναι να αποκτήσουν άμεσα τον Γκορέτσκα, προσφέροντας κι ένα μικρό ποσό στους "Βασιλικούς Μπλε". Ο νεαρός μέσος μετράει 16 γκολ και 13 ασίστ σε 124 συμμετοχές με τη Σάλκε, ενώ είναι και 10 φορές διεθνής με την εθνική Ανδρών της Γερμανίας.

Σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκορέτσκα, τότε κάποιος εκ των Αρντά Τουράν, Ραφίνια ή Αντρέ Γκόμες θα βρεθεί εκτός "Καμπ Νόου" είτε τον Ιανουάριο είτε το επόμενο καλοκαίρι, αφού οι τρεις παίκτες δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ