ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χάνει τη σεζόν ο Βαλντές

Χάνει τη σεζόν ο Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές χάνει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση με την Θέλτα και η Μπαρτσελόνα θα αναγκαστεί να βγάλει το δύσκολο πρόγραμμα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πριμέρα με τον Πίντο.

Το θετικό κλίμα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βαλντές στο δεξί γόνατο. Στο 23ο λεπτό της αναμέτρηση με την Θέλτα και στην προσπάθειά του Καταλανού τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα, το δεξί του πόδι "κόλλησε" στο έδαφος και το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα. Ρήξη χιαστών και έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στο τέλος του ημιχρόνου οι αρχηγοί της ομάδας, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι Ερνάντεθ που έβλεπαν το παιχνίδι από τα θεωρία κατέβηκαν στ' αποδυτήρια για να ενημερωθούν τα δυσάρεστα νέα από τους γιατρούς της ομάδας.

Χάνει τη σεζόν ο Βαλντές

Ο 32χρονος πορτιέρο χάνει το Μουντιάλ, ενώ το συμβόλαιό του που λήγει στις 30 Ιουνίου θα ήταν το τελευταίο στην ομάδα της Καταλονίας αφού οι δύο πλευρές είχαν αποφασίσει να "χωρίσουν". Βέβαια μετά τον τραυματισμό του δεν είναι απίθανο να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο από την Μπαρτσελόνα, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν η ομάδα στο βωμό του "Mes Que Un Club".

Vine is the best way to see and share life in motion. Create short, beautiful, looping videos in a simple and fun way for your friends and family to see.
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ