ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Χάνει το ντέρμπι με τη Ρεάλ ο Μέσι

Χάνει το ντέρμπι με τη Ρεάλ ο Μέσι
PHOTOGRAPH: PAU BARRENA/XINHUA P

Ο Λιονέλ Μέσι θα είναι ο μεγάλος απών της Μπαρτσελόνα στο πρώτο "Clásico" της σεζόν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την καταλανική "Sport" να αποκαλύπτει πως δεν προλαβαίνει το μεγάλο ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου.

Το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα της 21ης Νοεμβρίου για την 12η αγωνιστική της La Liga θα έχει μία μεγάλο απόντα και αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Λιονέλ Μέσι. Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η καταλανική "Sport" (κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο με τίτλο "Μέσι, όχι στο Bernabéu") o 28χρονος σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ισπανίας θα απουσιάσει σίγουρα από το Clásico απέναντι στους Μαδριλένους καθώς δεν θα προλάβει να έχει αποθεραπευτεί πλήρως μετά τον τραυματισμό του στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο "Pulga" είχε χτυπήσει στο γόνατο στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Λας Πάλμας στο "Camp Nou" και ο πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αναγκαστική αποχή του για διάστημα μέχρι 8 εβδομάδων, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει ωστόσο πως η αποθεραπεία του Μέσι έχει πάει μία εβδομάδα πίσω και έτσι δεν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Λουίς Ενρίκε.

Χάνει το ντέρμπι με τη Ρεάλ ο Μέσι

Σημειώνεται πως μετά τον τραυματισμό του Μέσι η Μπαρτσελόνα έχει δώσει επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, αυτήν από τη Σεβίλλη εκτός έδρας στις 3 Οκτωβρίου (1-2).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ