ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βρήκε τον διάδοχο του Ντάνι Άλβες η "Μπάρτσα"

Βρήκε τον διάδοχο του Ντάνι Άλβες η "Μπάρτσα"

Ο Ντάνι Άλβες οδεύει προς Γιουβέντους όμως η Μπαρτσελόνα δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και φαίνεται πως έχει ήδη καταλήξει στον παίκτη που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Βραζιλιάνο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στο "Camp Nou" όπου κατέκτησε τα... πάντα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες είναι έτοιμος να αναχωρήσει για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Βραζιλιάνου με την Γιουβέντους για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Την ίδια ώρα πάντως που ο 33χρονος αμυντικός μετράει αντίστροφα για να αφήσει τη Βαρκελώνη, οι άνθρωποι των "μπλαουγκράνα" εντείνουν τις προσπάθειες για την εύρεη αξιόπιστου διαδόχου του στο δεξί άκρο της άμυνας και έχουν μάλιστα καταλήξει στον παίκτη που ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Tottenham Hotspurs Dele Alli, right, is challenged by Arsenal's Hector Bellerin during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the White Hart Lane stadium in London, Saturday, March, 5, 2016. (AP Photo/Alastair Grant)
Tottenham Hotspurs Dele Alli, right, is challenged by Arsenal's Hector Bellerin during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the White Hart Lane stadium in London, Saturday, March, 5, 2016. (AP Photo/Alastair Grant) ASSOCIATED PRESS

Όπως αποκαλύπτουν οι δύο καταλανικές αθλητικές εφημερίδες, Mundo Deportivo και Sport, ο "εκλεκτός" της Μπαρτσελόνα για αντί-Άλβες είναι ο Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος είναι μόλις 21 ετών και ανήκει στο δυναμικό της Άρσεναλ από το 2013 καλύπτοντας με επιτυχία το δεξί άκρο της άμυνας των Λονδρέζων.

Βρήκε τον διάδοχο του Ντάνι Άλβες η "Μπάρτσα"

Ο Μπεγερίν φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της λίστας με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντάνι Άλβες και έχει το "συν" πως έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του καταλανικού συλλόγου (2003-2011), πριν μετακομίσει στο Λονδίνο και στην Άρσεναλ στα 16 του χρόνια.

Βρήκε τον διάδοχο του Ντάνι Άλβες η "Μπάρτσα"

Υπάρχουν βέβαια και άλλες περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται, με την εφημερίδα "Mundo Deportivo" να αναφέρει πως οι νταμπλούχοι Ισπανίας έχουν στα υπόψη τρεις ακόμα παίκτες: τους Κανσέλο (Βαλένθια), Μαριάνο (Σεβίλλη) και Κουαδράδο (Γιουβέντους).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ