ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Βράζει" ο καταλανικός Τύπος με την Μπαρτσελόνα

FC Barcelona's Lionel Messi is tackled during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi is tackled during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η ήττα της Μπαρτσελόνα με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νόου" δεν πέρασε... αναίμακτα από τον καταλανικό Τύπο, ο οποίος ζητά μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας το επόμενο διάστημα. Τι γράφουν "Mundo Deportivo" και "Sport".

Διόλου καλή δεν ήταν η εικόνα της Μπαρτσελόνα στον πρώτο τελικό του Super Cup Ισπανίας με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταλανοί ηττήθηκαν 3-1 μέσα στην έδρα τους και έδειξαν χτυπητές αδυναμίες, κάτι που επισήμανε και ο φιλικά προσκείμενος Τύπος.

Τόσο η "Mundo Deportivo" όσο και "Sport" επικεντρώνονται στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στην διοίκηση της ομάδας, ζητώντας μετεγγραφική ενίσχυση, ειδικά μετά την πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, το κενό του οποίου ακόμα δεν έχει καλυφθεί.

Η "Sport" ζητά μετεγγραφές για τίτλο, τονίζοντας στο πρώτοσέλιδό της το εξής: "Κάντε μεταγραφές τώρα" και στέκεται στο κενό του Νεϊμάρ, έχοντας κεντρική φωτογραφία τον Βαλβέρδε.

"Βράζει" ο καταλανικός Τύπος με την Μπαρτσελόνα

Όσο για την "Mundo Deportivo" ζητά αλλαγές και αναφέρει πως η έλλειψη κοντρόλ οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε ηχηρή ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Βράζει" ο καταλανικός Τύπος με την Μπαρτσελόνα

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ