SUPERLEAGUE | ΘΕΜΑ
TGI... Friday
Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.
Το νέο μεταγραφικό της Μπάρτσα Νταβίντ Βίγια δήλωσε πως θα κάνει ότι μπορεί για να έχει στο Καμπ Νου συμπαίκτη τον Σεσκ Φάμπρεγκας.
Το σίριαλ του καλοκαιριού στο μεταγραφικό παζάρι έχει το όνομα του άσου της Άρσεναλ ο οποίος επιθυμεί να παίξει στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να τον κρατήσει στο Λονδίνο.
Κανείς δεν γνωρίζει ποια φανέλα θα φοράει στη νέα σεζόν ο Σεσκ, ο συμπαίκτης του όμως στην Εθνική Ισπανία Νταβίντ Βίγια τον θέλει σαν τρελός στη Βαρκελώνη.
"Δεν είμαι ούτε ο προπονητής, ούτε ο υπεύθυνος μεταγραφών στην ομάδα. Ομως θα κάνω ότι μπορώ για να έλθει ο Σεσκ. Θέλει να παίξει εδώ και θα είναι φυσιολογικό να συμφωνήσει η Αρσεναλ. Θα είναι υπέροχα. Ενας παίκτης τέτοιας ποιότητας θα μας δώσει δύναμη. Θα βοηθήσει και τον Τσάβι και τον Ινιέστα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.
"Θα βάλω περισσότερα γκολ μ΄αυτόν στην ομάδα", ήταν η τελευταία ατάκα του Βίγια που έδειξε με αυτό τον τρόπο πόσο πολύ θέλει στην ομάδα τον μέσο της Άρσεναλ.
Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.
Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τονίζει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Τι του ζητάνε οι φίλαθλοι και τι ζητάει αυτός από εκείνους. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη
Με αφορμή την 33η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr σας θυμίζει τα διπλά του δικεφάλου (pics+vids)!
Στέλιος Μανωλάς και Θωμάς Μαύρος συμφωνούν: "Δύναμη και πάθος" χρειάζεται η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", όπως τόνισαν στο Sport24.gr!