ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βιδάλ και επίσημα

Βιδάλ και επίσημα

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι κι επίσημα ο Αλέις Βιδάλ ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπλαουγκράνα. Διαβάστε πως έφυγε από τον Πανθρακικό.

Από την Κομοτηνή στην Μπαρτσελόνα. Δεν το λες και μικρή διαδρομή. Ο Αλέις Βιδάλ είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής των "μπλαουγκράνα", αφού υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 25άχρονος ακραίος φουλ μπακ (παίζει και στις δυο πλευρές) αγωνίστηκε φέτος σε 47 παιχνίδια με την Σεβίλλη, μετρώντας 11 γκολ και 10 ασίστ.

Αποκορύφωμα της φετινής χρονιάς η κατάκτηση του Europa League με τους "ροχιμπλάνκος" με τον ίδιο μάλιστα να είναι βασικός στην αναμέτρηση.

Βιδάλ και επίσημα
Βιδάλ

Έτσι πήγε, έτσι έφυγε, από τον Πανθρακικό

Το καλοκαίρι του 2008 οι άνθρωποι της ομάδας του Πανθρακικού, εκμεταλλευόμενοι τη φιλία του Εμίλιο Φερέρα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Εσπανιόλ, ξεκίνησαν συνεργασία που περιλάμβανε το δανεισμό παικτών από την Ισπανία στην Κομοτηνή.

Δυο από αυτούς ήταν οι Σίτο Ριέρα και Αλέις Βιδάλ. Η ειρωνεία της τύχης είναι πως ο πρώτος ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά πλέον βρίσκεται στα αζήτητα ( αγωνίζεται στο Καζακστάν).

Ο δεύτερος (Βιδάλ) άρχισε λίγο άσχημα την καριέρα του, όμως έφτασε στην κατάκτηση του Europa League με την Σεβίλλη στο τέλος της φετινής περιόδου!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...

Γύρισαν πίσω με άδειες βαλίτσες

Στο τέλος Αυγούστου του 2008 αντιπροσωπία της διοίκησης του Πανθρακικού ταξίδεψε στην Βαρκελώνη με σκοπό να κλείσει τους Σίτο Ριέρα και Αλέις Βιδάλ. Η συμφωνία περιλάμβανε μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Στη διάρκεια της σεζόν ο Ριέρα έκανε καταπληκτικά πράγματα με τους "κροκόδειλους", ενώ ο Βιδάλ στα λίγα παιχνίδια που πήρε χρόνο συμμετοχής ( μόλις πέντε), έδειξε πως πρόκειται για σπουδαίο ταλέντο ( 18 ετών τότε).

Έτσι, με τη σεζόν να φτάνει προς το τέλος της, οι άνθρωποι του Πανθρακικού επέστρεψαν στην Ισπανία με σκοπό να κλείσουν τους δυο παίκτες. Οι απαιτήσεις της Εσπανιόλ, ωστόσο, ήταν αρκετά υψηλές για τα δεδομένα του συλλόγου ( περίπου 300.000 ευρώ), οπότε το deal χάλασε.

Σε αυτό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως ο Εμίλιο Φερέρα αποχώρησε από τον σύλλογο, οπότε πάγωσαν οι σχέσεις μεταξύ των δυο συλλόγων.

Βιδάλ και επίσημα
Βιδάλ



Revisió mèdica Aleix Vidal / Revisión médica... από fcbarcelona
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ