ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαριά "καμπάνα" στον Νεϊμάρ, χάνει το clasico

FC Barcelona's Neymar reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Neymar reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Νοκ άουτ για τρεις αγώνες θα μείνει ο Νεϊμάρ λόγω τιμωρίας, εξαιτίας ειρωνικού χειροκροτήματος σε διαιτητή, μετά από την αποβολή του στον αγώνα με τη Μάλαγα (video).

Τα δημοσιεύματα των ισπανικών ΜΜΕ επιβεβαιώθηκαν και ο Νεϊμάρ τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από τον αθλητικό δικαστή της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με συνέπεια να απουσιάσει από το επερχόμενο clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", που ενδεχομένως να κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποβλήθηκε με δύο ανόητες κίτρινες κάρτες στην πρόσφατη αναμέτρηση των Καταλανών στην Ανδαλουσία με αντίπαλο τη Μάλαγα του Μίτσελ. Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο και φανερά εκνευρισμένος, χειροκρότησε ειρωνικά τον τέταρτο διαιτητή, ενέργεια που καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα.

Βάσει κανονισμών, η κίνηση αυτή του κόστισε τη βαριά "καμπάνα" που τον θέτει εκτός πλάνων του Λουίς Ενρίκε για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, το εκτός έδρας ντέρμπι με τη Ρεάλ και τον εντός έδρας αγώνα με την Οσασούνα. Οι "μπλαουγκράνα" θα ασκήσουν έφεση εναντίον της απόφασης, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Τα πράγματα, πάντως, μπορούν να γίνουν ακόμη χειρότερα για τον 25χρονο Βραζιλιάνο, εκ των κορυφαίων παικτών σε απόδοση των νταμπλούχων Ισπανίας τους τελευταίους δύο μήνες, εάν δεχθεί μία κίτρινη στον πρώτο προημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Ο Νεϊμάρ έχει ήδη μία κάρτα κι έτσι εάν "κιτρινιστεί", θα χρειαστεί να εκτίσει ποινή στη ρεβάνς του "Καμπ Νόου", με συνέπεια από της 11 Απριλίου να αγωνιστεί ξανά λόγω τιμωριών στις 29 του μήνα, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ