ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Τεράστια η χαρά μου για τον Γεράι"

Barcelona coach Ernesto Valverde, right, and Juventus coach Massimiliano Allegri, left, gesture during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona coach Ernesto Valverde, right, and Juventus coach Massimiliano Allegri, left, gesture during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ξεκουράσει τον Λιονέλ Μέσι απέναντι στη Ζιρόνα και στάθηκε στον πρώην παίκτη του στην Μπιλμπάο, Γεράι Άλβαρεθ, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον καρκίνο.

Η Μπαρτσελόνα με τον "αέρα" του +7 από τη Ρεάλ φιλοξενείται από τη Ζιρόνα σε ένα ματς με έντονο καταλανικό στοιχείο (23/9, 21:45) για την 6η αγωνιστική της La Liga, με τον τεχνικό των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, να ξεκαθαρίζει ότι "δεν συνηθίζει να αλλάζει παίκτες που έχουν βάλει τέσσερα γκολ (απέναντι στην Έιμπαρ)" αναφερόμενος στον Λιονέλ Μέσι.

Αφού απέφυγε να πάρει θέση για την "κρίση" που ταλανίζει τη Ρεάλ, ο "Txingurri" στάθηκε στο γεγονός ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του, Γεράι Άλβαρεθ, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον δεύτερο κύκλο χημειοθεραπειών και το προσεχές διάστημα θα αρχίσει η σταδιακή ενσωμάτωσή του στην υπόλοιπη ομάδα της Μπιλμπάο. Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για το εάν σκέφτεται να ξεκουράσει τον Μέσι: " Δεν έχει φθάσει η ώρα για να ξεκουραστεί. Δεν συνηθίζω να αλλάζω παίκτες που έχουν βάλει τέσσερα γκολ. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ, οπότε..."

Για τη διαφορά των επτά βαθμών από τη Ρεάλ: "Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν βαθμό ακόμη και σκέφτονται ότι διανύουν περίοδο κρίσης, αλλά αυτά αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα. Έχουμε απόσταση επτά βαθμών από τη Ρεάλ, αλλά εγώ βλέπω επίσης τι κάνουν και η Ατλέτικο με τη Σεβίλλη. Δεν ξέρω πώς διαχειρίζεται η κάθε ομάδα την κρίση της. Έχουμε αρκετούς μήνες μπροστά μας. Δεν μου αρέσει να απαντώ για το τι κάνει η Ρεάλ. Εγώ είμαι από την άλλη πλευρά του τείχους".

Για τη χρήση των social media από τους ποδοσφαιριστές του: "Ο καθένας είναι υπεύθυνος γι' αυτά που λέει".

Για την ανάρρωση του Γεράι: "Μου προκαλεί τεράστια χαρά. Είναι ένας παίκτης με τον οποίον έχω μοιραστεί πολλά πράγματα στο Μπιλμπάο. Είναι χαρά για όλους το γεγονός ότι κάποιος καταφέρνει και ξεπερνά καταστάσεις αυτού του τύπου. Δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο μοναδικός. Όταν το μάθαμε, επηρεαστήκαμε όλοι. Θα ήθελα όταν τεθούμε αντιμέτωποι με την Μπιλμπάο να παίξει ο Γεράι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ