ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Συναρπαστική πρόκληση η Μπαρτσελόνα"

Βαλβέρδε: "Συναρπαστική πρόκληση η Μπαρτσελόνα"

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον νέο τεχνικό της, Ερνέστο Βαλβέρδε, κι εκείνος επανέλαβε την υπόσχεσή του να προσπαθήσει να κάνει τους "μπλαουγκράνα" μεγαλύτερη ομάδα από ο,τι ήδη είναι. (video)

Ο πρώην τεχνικός των Μπιλμπάο, Εσπανιόλ, Ολυμπιακού, Βιγιαρεάλ και Βαλένθια, Ερνέστο Βαλβέρδε, παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou", ως ο νέος τεχνικός της.

Ο "Txingurri" απέδωσε με τον όρο "συναρπαστική πρόκληση" την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα" κι επανέλαβε την υπόσχεσή του να προσπαθήσει να κάνει τους "μπλαουγκράνα" μεγαλύτερη ομάδα από ο,τι ήδη είναι.

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο, το Δ.Σ και τον τεχνικό διευθυντή για την εμπιστοσύνη. Είναι μια συναρπαστική πρόκληση, ελπίζουμε να την απολαύσουμε όλοι. Θα ήθελα να κάνουμε όλοι ο,τι μπορούμε να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη και να κάνουμε αυτή την ομάδα μεγαλύτερη από ο,τι ήδη είναι", υποστήριξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Προηγήθηκε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" προχώρησε σε αυτή την επιλογή για την τεχνική ηγεσία.

"Σκεφτήκαμε ότι είναι ο προπονητής που χρειαζόμαστε για την ομάδα μας. Ο Ερνέστο έχει εμπειρία, έρχεται από ένα σημαντικό κλαμπ και με τους παίκτες μας, οι οποίοι είναι φιλόδοξοι, ελπίζουμε να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτή την εμπειρία. Το "Camp Nou" είναι η θέση των ονείρων μας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ