ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Παράλογο που δεν χρησιμοποιούμε την τεχνολογία"

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde, second left, talks with Lionel Messi during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Saturday, Nov 25, 2017. Valencia will play against FC Barcelona in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde, second left, talks with Lionel Messi during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Saturday, Nov 25, 2017. Valencia will play against FC Barcelona in a Spanish La Liga soccer match on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Βαλβέρδε απ' τον πάγκο δεν είδε αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο γκολ του Μέσι που δεν μέτρησε ποτέ, αλλά θεωρεί παράλογο που δεν το είδε ο διαιτητής, όπως παράλογη θεωρεί και τη μη χρήση του VAR

Δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ο Ερνέστο Βαλβέρδε πως ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ του Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια την περασμένη Κυριακή.

Στην συνέντευξη τύπου εν όψει του ματς του Copa del Rey με τη Μούρθια παραδέχτηκε πως από τον πάγκο δεν είδε αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά θεωρεί παράλογο που δεν το είδε ο διαιτητής, όπως παράλογη θεωρεί και τη μη χρήση του VAR στην Ισπανία.

"Απ' την δική μου θέση δεν ήταν δυνατό να δω αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή", τόνισε ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: "Είδα τον Μέσι να πανηγυρίζει. Υπήρχαν 40.000 άνθρωποι που είδαν πως ήταν γκολ".

"Είναι παράλογο που ο διαιτητής δεν είδε κάτι τόσο ξεκάθαρο σε ένα ματς τόσο σημαντικό. Μου φαίνεται επίσης παράλογο εμένα που δεν χρησιμοποιούμε την τεχνολογία".

"Εκτιμώ πως κάποια μέρα θα έχουμε το VAR. Γενικά, το επίπεδο της διαιτησίας στην Ισπανία είναι καλό, με την δουλειά των διαιτητών να είναι δύσκολη. Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι διαιτητής".

Για το ματς με τη Μούρθια ανέφερε πως θα δώσει χρόνο σε νεαρούς, ενώ τόνισε πως είναι αρκετά δύσκολο ο Ουσμάν Ντεμπελέ να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τη Ρεάλ στις 23 Δεκεμβρίου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να ρισκάρει.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ