ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Ο Νεϊμάρ παραμένει ακόμα μαζί μας"

Barcelona head coach talks to reporters during a press conference a day before an International Champions Cup soccer match against Juventus, Friday, July 21, 2017, at Red Bull Arena in Harrison, N.J. (AP Photo/Julio Cortez)
Barcelona head coach talks to reporters during a press conference a day before an International Champions Cup soccer match against Juventus, Friday, July 21, 2017, at Red Bull Arena in Harrison, N.J. (AP Photo/Julio Cortez) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ερωτήθηκε για την υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν και απάντησε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι χαρούμενος και παραμένει ακόμη παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το 2Χ2 στο International Champions Cup, επικρατώντας με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη σε γκολ του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι εντυπωσιακός στα παιχνίδια των "μπλαουγκράνα" στις ΗΠΑ, έχοντας πετύχει τρία γκολ σε δύο αγώνες.

Ωστόσο, αυτό που "καίει" τους φίλους της Μπαρτσελόνα είναι η υπόθεση της μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο των Παριζιάνων, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 222.000.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Τις προηγούμενες ημέρες, ένα μήνυμα του Ζεράρ Πικέ στο Instagram έκανε λόγο για παραμονή του Νεϊμάρ στην "Μπάρτσα", με τον Ισπανό στόπερ όμως να τα... γυρνάει κατά τη διάρκεια της χθεσινής (26/07) ημέρας, τονίζοντας πως επρόκειτο για προσωπική άποψη.

Με αφορμή όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε ερωτήθηκε απ' τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους "Κόκκινους Διαβόλους" και απάντησε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι χαρούμενος και παραμένει παίκτης της Μπαρτσελόνα.

"Δεν υπάρχει κάποιο νέο για τον Νεϊμάρ, εκτός απ' το ότι είναι χαρούμενος και μίλησε με μερικούς φίλους του απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παραμένει ακόμη μαζί μας και είναι καλά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Photo Credits: AP Photo/Julio Cortez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ