ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Επιστρέφουμε στο σπίτι ικανοποιημένοι"

Βαλβέρδε: "Επιστρέφουμε στο σπίτι ικανοποιημένοι"

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με ένα βαθμό από τη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της.

Ο Λουίς Σουάρες πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης ( 1-1) και η ομάδα του διατήρησε το αήττητό της στην Primer Division, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχασε και επιστρέφει στην Βαρκελώνη ικανοποιημένη με την ισοπαλία, κοιτάζοντας πλέον το ματς της Τετάρτης (18/10) με τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου".

"Η Ατλέτικο κατάφερε να σκοράρει πρώτη, πήρε πλεονέκτημα απ' αυτό και μας περίμενε μετά πίσω. Επιστρέφουμε στο σπίτι ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, αν και με την αίσθηση ότι μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Είναι δύσκολο να ανοίξεις χώρους κάθε φορά εναντίον της Ατλέτικο. Ο καθένας αγωνίστηκε με το στυλ του και εμείς προσαρμοστήκαμε στο χορτάρι και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε" είπε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ