ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Δώρο για εμένα να επιστρέψω στο Γ. Καραϊσκάκης"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βαλβέρδε, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καμπ Νόου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε ότι περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του στο "Γ. Καραϊσκάκης", λέγοντας ότι θα είναι δώρο για τον ίδιο αυτή η στιγμή.

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τον Ολυμπιακό στο Καμπ Νόου, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μετά το ματς, ο προπονητής των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, σχολίασε στην ERT για το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους":

"Ήταν δύσκολα για εμάς στο πρώτο μέρος, είχε καλή παρουσία ο Ολυμπιακός στο αμυντικό κομμάτι. Κάναμε όμως το "τρία στα τρία" στον όμιλο και βλέπουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης".

Όσο για την επιστροφή του στο Φάληρο, ανέφερε: "Είναι μια στιγμή που την περίμενα όχι τώρα, αλλά για πολύ καιρό. Ξέρω την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού στο πρόσωπό μου. Είναι συναίσθημα αμοιβαίο και το περιμένω με ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Θα είναι δώρο για εμένα η επιστροφή μου σε αυτό το γήπεδο. Θα επιστρέψω σε ένα γνώριμο μέρος, σε οικεία πρόσωπα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ