ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Βαλβέρδε: "Δεν θα έκανα pasillo σε κανέναν, ούτε θα ήθελα να κάνουν σε εμένα"

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΛΒΕΡΔΕ EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, εγκατέλειψε την ουδετερότητα για την άρνηση των "μπλαουγκράνα" να κάνουν pasillo στη Ρεάλ και πήρε θέση. Τι είπε για Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε ρυθμούς "clásico" ζει το ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς η Ρεάλ υποδέχεται στο "Santiago Bernabéu" της Μαδρίτης την Μπαρτσελόνα (23/12, 14:00) για την 17η αγωνιστική της La Liga.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Ερνέστο Βαλβέρδε, υποστήριξε ότι σε τέτοιου είδους ματς δεν παίζει ρόλο η κατάταξη, αλλά η ένταση.

Πήρε θέση και για την περίφημη άρνηση της ομάδας της ομάδας της Βαρκελώνης να κάνει pasillo στην αντίστοιχη της Μαδρίτης. Εγκατέλειψε, δηλαδή, την ουδετερότητα των προηγούμενων ημερών ( "Δεν είμαι σε θέση να αναλύσω ερωτήσεις για το θεαθήναι. Θα κάνουμε αυτό που αποφασίσει το club. Δεν νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Ούτε που το σκέφτηκα") και υπεραμύνθηκε την επιλογής της διοίκησης.

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV σού δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη, αυτό το Σάββατο 23/12 στις 14:00.

"Η σεζόν είναι μεγάλη και σε αυτήν υπάρχει χρόνος για άσχημα διαστήματα, να τα ξεπεράσεις, να επιστρέψεις σε στιγμές κρίσης. Στο Supercopa είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το καλό μομέντουμ στο οποίο βρισκόμαστε, να κάνουμε ένα καλό ματς εκεί και να νικήσουμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες, η Ρεάλ είναι ικανή ομάδα, παίζει στο γήπεδό της. Θα δούμε. Η κατοχή δεν σε κάνει να νικήσεις σε ένα ματς. Μπορεί, μπορεί και όχι. Πρέπει να κάνεις ευκαιρίες για γκολ.

Βαλβέρδε: "Δεν θα έκανα pasillo σε κανέναν, ούτε θα ήθελα να κάνουν σε εμένα"

Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν την μπάλα και δημιουργούν ευκαιρίες. Μπορεί να είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά στόχος είναι να πας στην αντίπαλη εστία και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Η Ρεάλ είναι καλή στην αντεπίθεση", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την ενδεχόμενη απουσία του Μπέιλ (το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα μείνει στον πάγκο): "Δεν είναι το ίδιο ο Ίσκο με τον Μπέιλ ή τον Ασένσιο. Ανεξάρτητα από το ποιος θα παίξει, το στυλ του (Ουαλού) διαφέρει".

Για το εάν η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί: "Δεν νομίζω ότι είμαστε φαβορί. Είναι ματς, στα οποία δεν έχει σημασία η κατάταξη. Είναι ειδικά ματς, στα οποία η ένταση είναι πιο σημαντική. Επιπλέον, παίζουν στην έδρα τους".

Για την άρνηση των "μπλαουγκράνα" να κάνουν pasillo στη Ρεάλ: "Είναι ένα συμβολικό θέμα για την αναγνώριση των ποδοσφαιριστών προς τους συνάδελφους τους. Η Ρεάλ έχει την αναγνώρισή μας για ο,τι έχει κάνει. Δεν θα έκανα pasillo σε κανέναν, ούτε θα ήθελα να κάνουν σε εμένα".

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Πιστεύουμε ότι θα είναι παρών. Είναι σημαντικό ματς και είναι σημαντικός παίκτης. Θα είναι παρών".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ