ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Συγκλονιστικό: Τυφλός φίλαθλος "βλέπει" την Μπάρτσα με τη βοήθεια φίλου του

FC Barcelona's Coutinho, right, celebrates with this teammates after scoring  during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Coutinho, right, celebrates with this teammates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η εικόνα του Θέσαρ Ντάτσα να βοηθάει τον τυφλό φίλο του, Χοσέ Ριτσάρντ Γκαγιέγκο, να "δει" το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ζιρόνα έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Πολύ δυνατές εικόνες και στιγμές από το Camp Nou.

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ζιρόνα έγινε viral στο διαδίκτυο εδώ και λίγη ώρα. Όχι για όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του Camp Nou, αλλά λόγω του video που διέρρευσε με πρωταγωνιστές έναν τυφλό και κουφό οπαδό των "μπλαουγκράνα" από την Κολομβία και έναν φίλο του.

Ο Χοσέ Ριτσάρντ Γκαγιέγκο μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να δει τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, πλην όμως βρέθηκε στις εξέδρες του θρυλικού γηπέδου και με τη βοήθεια του φίλου του, Θέσαρ Ντάτσα, μπόρεσε να αντιληφθεί πλήρως όσα γίνονταν στο χόρτο. Ένας ξύλινος πίνακας και η καθοδήγηση του φίλου του αρκούσαν για να τον κάνουν να... αντιληφθεί τι έκαναν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι οποίοι διέλυσαν τη Ζιρόνα με 6-1 .

AP Photo/Manu Fernandez



TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ